Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol
Email : 
Password : 
 
Productes: 0
Import: 0 €.
CISTELLA
HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes


La Federació Catalana de Voleibol participarà de forma activa al programa Inser-Sport de la UFEC

La Federació Catalana de Voleibol participarà de forma activa al programa Inser-Sport de la UFEC
01/10/2015


L’ens federatiu català serà part activa del nou programa impulsat des de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Inser-Sport. El nou programa de la UFEC estarà orientat en la formació i inserció laboral per a joves en risc d’exclusió social en l’àmbit de la ciutat de Barcelona, i en ell hi participaran un total de 10 federacions esportives, sent la Federació Catalana de Voleibol una de les que formaran part del projecte.

L’objectiu principal del programa ‘Inser-Sport’ serà el de donar una oportunitat a 200 joves, utilitzant l’esport com a forma d’integració i formació. El programa estarà dirigit a joves en risc d’exclusió social, els quals realitzaran esport en el seu districte, i animaran a altres joves a practicar esport, dins un programa en el qual hi destacarà l’aprenentatge de l’esport, certificant des de la federació esportiva corresponent l’esport el qual duguin a terme, ampliaran estudis específics, duran a terme pràctiques professionals, obtindran un primer contracte laboral, o formaran part d’un grup setmanal de competències psicosocials, tot amb l’objectiu des de la UFEC de reduir l’actual 50% d’atur en joves, el 22% d’abandonament prematur d’estudis, i integrar mitjançant l’esport, els joves en la societat actual.

Inser-Sport sorgeix arrel de l’experiència de la Federació Catalana de Vela a través del seu programa ‘Inser-Vela’ el qual ha obtingut uns resultats del tot satisfactoris amb la consecució després de passar pel programa, de 7 contractes laborals, 7 joves que han reprès els estudis, 7 joves que han incrementat en tres hores al dia la pràctica de l’esport, i 5 joves que han reduït el consum de tabac.
<<<< Tornar


CATEGORIA  CATEGORIA

NOM  NOM

REFERÈNCIA  REFERÈNCIACERCAR
INSCRIU-TE · INTRODUEIX EL TEU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTÍCIES
· ÀREA PRIVADA
· CONTACTE
· MAPA WEB
· CONDICIONS DE VENTA
· SEGURETAT
· DESPESES D´ENVIAMENT
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
· CERCADOR AVANÇATTelèfon de contacte: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · · Nif. G08882797 · Disseny web Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material