Gran cloenda de la segona edició de la Copa Barcelona

29/06/2015

En un gran marc de públic es van viure les finals i la cerimònia de cloenda del Torneig Internacional Copa Barcelona organitzat pel CVB Barça de divendres a diumenge en la capital catalana. El torneig organitzat pel club blaugrana va resultar ser tot un èxit participatiu amb equips procedents de tot Europa.

A la final infantil se'n va a viure un duel d'equips catalans, en el qual es va invertir el resultat de la Fase Final del Campionat de Catalunya i es va a imposar l’AE Carles Vallbona per 2-0 al CVB Barça. La final cadet va tenir un clar domini belga. Les noies de l’AIF volien revenja de la derrota de quarts de final i pràcticament no van donar opció a les jugadores blaugranes, que tot i així han deixat una molt bona imatge.

En categoria juvenil es va viure el moment més emotiu de la competició; un duel d'estils entre les portugueses de l'Assoc. Acadèmica Mamede i el RTC Groningen holandès. El partit es va definir en el tie breack, on la contundència i fortalessa en la xarxa de les torres holandeses van a imposar-se a la fèrria defensa portuguesa.

A la clausura de l'esdeveniment van assistir Santi Siquier, responsable territorial de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, qui al costat de la presidenta del CV Barcelona, Georgina Tomàs i Alejandro Caro, director de Car import, patrocinador del torneig, van lliurar els trofeus als tercers, segons i campions de cada categoria. El seleccionador absolut espanyol femení, Pascual Saurin, va ser l'encarregat d'atorgar els premis a les MVP del torneig.

El quadre d'honor de la Copa Barcelona 2015 va quedar conformat de la següent manera:

Campió: RTC GRONINGEN (HOLANDA)

Subcampió: ASSOC ACADÈMICA Mamede (PORTUGAL)

MVP: Inés Suarez (Acadèmica)

Van ser tres jornades intenses on els 36 equips van disputar 108 partits, participant mes de 430 jugadores, gairebé 60 tècnics, una trentena d'àrbitres i 40 voluntaris de l'organització que van permetre una vegada més un gran espectacle del voleibol continental de base.