Un títol de campió i una 4a plaça, balanç de GET Blume a Torneig de Vitrolles. CVB Barça, subcampió

26/05/2015

Els equips GET Blume Voleibol van participar aquest cap de setmana al Torneig Internacional de Vitrolles per quart any consecutiu obtenint com tradicionalment han dut a terme aquests darrers anys, uns bons resultats, en un torneig que, per segon any consecutiu, ha comptat també amb la presència del CVB Barça.

El grup femení, dirigit per Miguel Fuente i Albert Iricibar, va finalitzar la seva participació en quarta posició, baixant del podi per primera vegada en les seves darreres participacions després dels tres triomfs consecutius assolits en aquest torneig internacional. Amb la participació de vuit equips, les catalanes van finalitzar en quarta posició per darrere de les campiones del torneig, el Centre de Tecnificació de Bordeaux, del CVB Barça i de les italianes del Canavese.

Els nois de GET Blume Voleibol van proclamar-se campions del torneig, un torneig que per tercer any consecutiu va comptar amb categoria masculina i amb la presència del grup masculí del centre de tecnificació d’Esplugues de Llobregat. Els nois dirigits per Alberto Toribio i Idaira Vega van derrotar ahir en la final al centre de tecnificació de Cannes, pujant per primera vegada al calaix més alt del torneig internacional francès. El tarragoní Álvaro Gimeno va resultar premiat com a millor atacant de la manifestació.

Subcampionat del CVB Barça el seu segon any de participació

El CVB Barça va proclamar-se subcampió del Torneig Internacional de Vitrolles, caient només en la final davant l’alçada i contundència de les campiones franceses de Bordeaux. El conjunt català, en la seva segona participació al torneig va assolir la medalla d’argent al torneig que servirà les jugadores dirigides per Jordi Catalá i Lluis Enric Molada per una millor preparació de cara al proper Campionat d’Espanya cadet a celebrar-se a Esplugues de Llobregat del 17 al 21 de juny.

En l’apartat individual, l’organització del torneig va premiar al conjunt blaugrana amb l’entrega del premi a millor atacant a Andrea Walsh i el de millor lliure a Laia Fox.