Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol
Email : 
Password : 
 
Productes: 0
Import: 0 €.
CISTELLA
HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes


Màxima unió al Vòlei Català

Màxima unió al Vòlei Català

Màxima unió al Vòlei Català
23/06/2021


La Federació Catalana de Voleibol va celebrar aquest passat dissabte l’Assemblea General Ordinària a la Sala Museu de la Federació Catalana de Tennis. Un total de 60 vots, que van aprovar la totalitat de propostes presentades, la immensa majoria d’elles per unanimitat.

En l’informe de presidència, Maribel Zamora va voler destacar la gran tasca dels clubs en una temporada marcada per la COVID-19, que també ha afectat al personal de la Federació Catalana de Voleibol amb diferents etapes d’ERTO i a qui va voler agrair el compromís mostrat. També va destacar l’excedència atorgada a Alberto Toribio, responsable del programa GET Blume masculí, que un cop finalitzada la temporada deixarà el càrrec per marxar a entrenar el CV Río Duero Soria de Superlliga. Altres temes rellevants i destacats per la presidenta van ser la situació actual amb la RFEVB, el projecte d’OTT de la UFEC, les pistes de vòlei platja de la Vall d’Hebron i els nous projectes de vòlei platja, la manca d’instal·lacions per a voleibol, la regulació del vòlei platja amateur i la reelecció de Gerard Esteva com a president de la UFEC, amb el nomenament de Maribel Zamora com a vicepresidenta de l’entitat.

Finalitzat l’informe, es va aprovar per unanimitat el tancament econòmic de l’exercici 2020 amb un resultat positiu, tot i la suspensió de molta activitat, de 7.955,71 euros, que es destinaran a la recuperació de pèrdues d’exercicis anteriors. També per unanimitat es va aprovar el nomenament de l’auditor per a l’exercici 2021, així com el pressupost de la propera temporada i les Bases d’Execució. En aquest últim punt, la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, va exposar que els criteris de les subvencions a clubs seran les mateixes de l’any passat, arribant a ser aquestes d’uns 160.000 euros. Pel que fa a les bases d’execució, Zamora també va informar que no hi haurà canvis en les tarifes d’inscripció ni a la mutualitat.

Pel que fa al Pla General d’Actuació es van aprovar per unanimitat les normatives de Vòlei Platja, amb l’ampliació de normativa referent a les categories 2x2 mixta, 4x4 mixta i 4x4 masculina i femenina; i també les normes de competició, el reglament general i el reglament de competició. També es va aprovar per majoria que, finalment, no hi hagi descensos en les primeres categories de menors (infantil, cadet i juvenil) després de no haver arribat als mínims partits establerts.

El punt més destacat de l’Assemblea General Ordinària va ser el referent a la categoria junior, que tot i el debat generat, es va acabar aprovant per majoria absoluta, amb dues abstencions. Així, la tira cadet-juvenil seguirà com fins ara i la Federació Catalana de Voleibol es compromet a donar màxima flexibilitat i ajuda, tant a nivell econòmica com esportiu, als clubs en aquest apartat, ja ‘fins que no s’inscriguin els equips, no sabrem quina competició hi haurà’, va explicar la presidenta de l’ens federatiu.

Pel que fa a la Modificació de l’Estatut Orgànic de l’ens federatiu es va modificar la composició del Comitè de Competició, que ara passa a ser jutge únic. Finalment, Maribel Zamora va rebre el suport unànime en les diferents autoritzacions sol·licitades a l’Assemblea, entre les que destaquen el suport de l’Assemblea a interposar demanada judicial a la RFEVB per les presumptes irregularitats de l’última assemblea; estudiar possibles vies de solució a la manca d’instal·lacions esportives; signar un conveni amb d’INEFC Barcelona, signar diferents acords per al creixement de la OTT televisiva de la UFEC; així com autorització per intercedir en el bon funcionament de competicions com la junior, las màster o l’aleví.

Maribel Zamora va tancar l’Assemblea General Ordinària amb un destacat agraïment a Gerard Figueras, per les facilitats i el treball conjunt d’aquests darrers anys amb el que ha estat el Secretari General de l’Esport; i amb un especial record per les pèrdues del pare de Miguel Fuente, responsable del programa GET Blume femení, i del pare de Maite Meca, vicepresidenta econòmica de la federació, aquest darrer any. Finalment, va felicitar a tots els clubs que s’han proclamat campions de Catalunya en les darreres fases, així com aquells que han assolit ascensos.

 
<<<< Tornar


CATEGORIA  CATEGORIA

NOM  NOM

REFERÈNCIA  REFERÈNCIACERCAR
INSCRIU-TE · INTRODUEIX EL TEU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTÍCIES
· ÀREA PRIVADA
· CONTACTE
· MAPA WEB
· CONDICIONS DE VENTA
· SEGURETAT
· DESPESES D´ENVIAMENT
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
· CERCADOR AVANÇATTelèfon de contacte: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · · Nif. G08882797 · Disseny web Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material