Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol
Email : 
Password : 
 
Productes: 0
Import: 0 €.
CISTELLA
HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes


Nou curs de Tècnic Català de Voleibol Nivell Bàsic a Granollers

Nou curs de Tècnic Català de Voleibol Nivell Bàsic a Granollers
03/02/2020


La Federació Catalana de Voleibol, amb la col·laboració de l’AE Carles Vallbona i l’Ajuntament de Granollers, convoca per mitjà del Comitè Tècnic d’Entrenadors un nou curs de Tècnic Català de Voleibol de Nivell Bàsic. La formació tindrà lloc els dies 26,27 i 29 de febrer i els dies 1,4,5, 7 i 8 de març, entre el Palau d’Esports de Granollers i el Pavelló Poliesportiu de Can Bassa, també a Granollers. Les inscripcions es poden tramitar des d’avui i fins al proper 24 de febrer, segons disponibilitat.

Els dimecres i dijous es realitzaran les classes principalment teòriques i tindran lloc a la sala de premsa del Palau d’Esports, mentre els caps de setmana es traslladaran al pavelló de Can Bassa, on es faran la majoria d’assignatures pràctiques. Amb l’objectiu de facilitar l’assistència dels alumnes que estant competint el cap de setmana, s’han limitat els horaris de classes al dissabte matí i diumenge tarda, dates amb major número de partits.

Els alumnes realitzaran classes teòriques i pràctiques, entre les que destaquen mini vòlei, tàctica, preparació física, tècnica, reglament i d’altres. L’11 de març serà el termini màxim d’enviament dels treballs a realitzar per part dels alumnes. Aquest curs és obligatori per els/les entrenadors/es amb autorització federativa. El curs només disposa de 30 places disponibles que s’atorgaran per rigorós ordre d’arribada del comprovant de pagament.

Els alumnes qualificats com a aptes al finalitzar el curs obtindran el títol provisional de tècnic de Nivell Bàsic (antic Nivell-I), que passarà a ser definitiu una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques i s’hagi cursat un clínic formatiu de la FCVb. Aquest títol es de caràcter federatiu.

MÉS INFORMACIÓ

https://inscripcions.fcvolei.cat/convocatoria/4ab5d

 
<<<< Tornar


CATEGORIA  CATEGORIA

NOM  NOM

REFERÈNCIA  REFERÈNCIACERCAR
INSCRIU-TE · INTRODUEIX EL TEU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTÍCIES
· ÀREA PRIVADA
· CONTACTE
· MAPA WEB
· CONDICIONS DE VENTA
· SEGURETAT
· DESPESES D´ENVIAMENT
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
· CERCADOR AVANÇATTelèfon de contacte: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · · Nif. G08882797 · Disseny web Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material