HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

Cara i creu pels equips catalans a la primera jornada del CESA 2019

27/06/2019

Les Seleccions Catalanes han debutat avui, amb els equips cadets i infantils, masculins i femenins, al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que es disputa a Valladolid fins diumenge 30 de juny. Mentre els conjunts femenins han guanyat tots els partits disputats, els masculins han patit les primeres derrotes de la delegació catalana. Tot i així, tots els equips segueixen amb opcions al títol.

Les noies han estat les més matineres aquesta jornada. Els dos equips femenins debutaven a la competició a les 9 del matí. L’infantil femení ho ha fet a la pista del gimnàs del pavelló Pisuerga amb un partit intens i disputat amb la selecció de Múrcia. Tot i el resultat, un 3-0, el partit ha estat molt disputat i en varies ocasions les catalanes han anat per darrera al marcador.

Precisament al primer set, les jugadores de Joshua Pérez i Sonia Fandos, han anat sempre per darrera en el marcador fins que el bon servei i l’avantatge en la lluites a la xarxa han permès a l’infantil femení sumar el primer parcial. Similar tònica la viscuda en el segon set, que no s’ha decidit fins al punt 26. Al tercer parcial el bon joc de les catalanes ha permès tancar el marcador amb un contundent 25-12.

El cadet femení ha jugat al pavelló Pilar Fernández amb la selecció de Castella la Manxa. La selecció de Miguel Fuente i Arthur Cohen, ha començat el partit de menys a més els dos primers sets, que tot i això s’han tancat a 16 i a 15. La relaxació ha arribat al tercer parcial que s’ha escapat amb un contundent 13-25. La reacció no ha trigat en aparèixer i les cadets han tancat la jornada amb una victòria al quart set per 25-21.

Pel que fa als nois, els infantils han debutat a la competició a les 11 del matí amb la selecció de Cantàbria a qui han guanyat per 3-0 sense patir en excés. La derrota ha arribat en el partit de la tarda. La selecció infantil masculina, dirigida per Sergi Mirada i Camilo Caro, ha jugat a les 19 hores amb la selecció de la Illes Balears. Els catalans han començat dominant el partit guanyant els dos primers sets. Però la reacció del rival no ha permès als catalans tancar el partit que han acabat perdent.

Mateixa sort la que han viscut els cadets masculins d’Alberto Toribio i Idaira Vega. Els grans de la Selecció Catalana jugaven el primer partit aquesta tarda amb la selecció de Canàries, que ja havia debutat al matí guanyant a Aragó per 3-0. Els cadets no han acabat d’entrar en el partit en cap moment tot i mostrar grans moments de joc i lluitar tots els sets fins al final, fins i tot en molts moments han anat per davant en el marcador. La suma d’errors no forçats i el gran joc del rival han acabat tancant el partit a favor dels canaris.

Demà segona jornada del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques i les Seleccions Catalanes tenen totes les opcions per seguir en el camí del títol espanyol. Els infantils masculins acabaran la primera fase amb el partit amb la selecció de Castella la Manxa. El cadet masculí, que està en un grup de tres, jugarà el segon partit amb la selecció d’Aragó. D’altra banda, el cadet femení disputarà els dos partits que li queden pendents de la primera ronda contra Cantàbria i Aragó. L’infantil femení, que ja s’ha classificat primer de grup jugarà directament per la tarda en un partit que es presenta emocionant amb la selecció de Madrid.