Yanes-Rosell i Ribera-Simón, vencedors de la prova homologada CCVP del Frankfurt Parera a Badalona

02/07/2012

Sota unes inclemències climatològiques del tot adverses degut a la intensa pluja es va desenvolupar la prova homologada del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja del Frankfurt Parera Beach Volley a la platja de Badalona amb els cubans Yamil Yanes i Juan Miguel Rosell com a triomfadors de nou en el quadre masculí, i Ester Ribera i Alejandra Simón en el torneig femení.

En la competició masculina, Yamil Yanes i Juan Miguel Rosell van repetir el triomf de la prova de El Masnou de fa dues setmanes derrotant aquest cop en la final a Geni Da Silva i Lluís Badosa per 21-17, a qui ja havien superat en la quarta ronda del torneig per un ajustat 23-21, obligant la parella cubana al brasiler i el gironí a assolir la classificació a semifinals des del quadre de perdedors. La tercera plaça del torneig va anar a parar a mans de Sergi Martín i Agustín Correa qui van derrotar 21-18 als últims campions del Circuit Català 2011, Àlex Funes-Joan Soler.

En el torneig femení la parella que van formar per aquest torneig Ester Ribera i Alejandra Simón va ser la vencedora final derrotant a Carolina Triguero i Erika Kliokmanaite per 22-20 en la final de la prova. La tercera posició del torneig va ser per a les campiones d’Espanya en categoria sub’21, i que preparen el seu segon assalt al títol estatal. Meche Arends i Raquel Brun van derrotar 21-19 en la final de consolació a Amaranta Fernández i Diana Castaño d’una prova que dona ja pas al primer torneig Open del Circuit Català 2012 aquest cap de setmana del 7 i 8 de juliol a Sitges.