Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol
Email : 
Password : 
 
Productes: 0
Import: 0 €.
CISTELLA
HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes


L’Institut Carles Vallbona i el l’AE Carles Vallbona premiats pel Pla Català d’Esport a l’Escola

L’Institut Carles Vallbona i el l’AE Carles Vallbona premiats pel Pla Català d’Esport a l’Escola
03/11/2020


L'Institut Carles Vallbona representats per la seva directora Olga Romero i el professor d'Educació Física Joan Carles Marín han estat presents en l'acta de lliurament dels primers premis del Pla Català d'Esport a l'Escola i ha rebut dos premis de reconeixement a la feina feta els últims anys en referència al projecte esportiu IAPE i la trajectòria de l'Associació Esportiva des del seu inici. En concret s'ha reconegut la feina del curs 2019/20 a l'Institut Carles Vallbona pel projecte esportiu per ser un centre d'atenció preferent a la pràctica esportiva i per ser el primer centre en liderar un projecte Erasmus Europeu mitjançant la seva Associació Esportiva.

D’altre banda s'ha donat un premi de reconeixement a Joan Carles Marín com a coordinador del Pla Català d'Esport a l'Escola. S'ha reconegut la feina feta des de l'Associació Esportiva Carles Vallbona al curs passat per ser el primer club de voleibol en liderar un projecte Eramus i Joan Carles Marín ha volgut compartir aquest reconeixement amb totes les persones que han format part de l'Associació en aquest 23 anys de vida del club i han fet possible l'estat actual de salut de l'entitat. En concret s'ha remarcat la feina feta per la junta directiva des de fa 23 anys, al claustre de professors i equips directius per recolzar la tasca de l'Associació Esportiva , destacant a la exdirectora Glòria Montoi i a l'actual directora Olga Romero pel seu recolzament als projectes esportius desenvolupats des del departament d'Educació Física i des de l'Associació Esportiva. Agrair també a l'Ampa del centre, als professors companys d'Educació física , a l'ajuntament de Granollers i al Consell Esportiu del Vallès Oriental al qual l'institut Carles Vallbona forma part de la junta directiva des de l'any 1992.

Cal recordar que aquest premi de reconeixement per la tasca realitzada al curs 2019/20 no hagués estat possible sense la Mariona Casanovas. Un persona molt especial que està fent un treball molt eficient els últims anys al club i és l'actual coordinadora d'aquest projecte Erasmus. Gràcies a la seva d'implicació dintre del club i al seu equip d'entrenadors que lidera i coordina , l'actual club de voleibol de Granollers ha esdevingut un club de referència al voleibol català i un club amb un projecte esportiu i educatiu, essent el primer club Europeu de voleibol que lidera un projecte Eramus Esportiu amb socis de 5 països europeus. Cal recordar que l'objectiu d'aquest projecte anomenat "DONA" és evitar l'abandonament esportiu en les edats de 14 a 20 anys.

 

 
<<<< Tornar


CATEGORIA  CATEGORIA

NOM  NOM

REFERÈNCIA  REFERÈNCIACERCAR
INSCRIU-TE · INTRODUEIX EL TEU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTÍCIES
· ÀREA PRIVADA
· CONTACTE
· MAPA WEB
· CONDICIONS DE VENTA
· SEGURETAT
· DESPESES D´ENVIAMENT
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
· CERCADOR AVANÇATTelèfon de contacte: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · · Nif. G08882797 · Disseny web Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material