Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol
Email : 
Password : 
 
Productes: 0
Import: 0 €.
CISTELLA
HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes


Unanimitat absoluta a l’Assemblea General Ordinària del Voleibol

Unanimitat absoluta a l’Assemblea General Ordinària del Voleibol

Unanimitat absoluta a l’Assemblea General Ordinària del Voleibol
20/06/2018


Aquest dissabte, 16 de juny, es celebrava a la Sala David Moner de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Voleibol a fi de deliberar i resoldre els punts establerts en l’ordre del dia. Entre els aspectes destacats hi va haver la memòria d’activitats i els pressupostos, el canvi en la normativa de cessions de les jugadores Blume i del punt extra de la categoria infantil.

L’acte, però, va començar amb la presència a la sala de Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, i Jordi Sans, director de la UFEC, per presentar a l’Assemblea la ILP (Incitativa Legislativa Popular) que des de la UFEC s’ha presentat al Parlament de Catalunya per tal de canviar l’actual llei de l’Esport i que necessita del suport de totes les federacions esportives de Catalunya per tal d’arribar al màxim de signatures possibles. Els presents van poder conèixer de primera mà els motius d’aquesta ILP, els objectius que persegueix, el procediment que segueix una iniciativa d’aquest tipus i el paper de tots els federats per tal d’assolir les signatures necessàries per a que sigui debatuda al Parlament.

Un cop acabada la presentació, Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, va obrir l’Assemblea amb el nomenament dels interventors de l’acta de l’assemblea, que van ser Lluis Amat, del CV Viladecans, Nuria Terribas, del DSV CV Sant Cugat, i Cristina Juvell, del CV La Palma. Tot seguit es va procedir a l’informe de presidència on Zamora va voler fer un resum de la temporada, fent especial atenció a l’increment d’equips en competició i per tant en l’ampliació del número de llicències, però també del número de clubs que ja sobrepassa el centenar.

Entre els actes més destacats d’aquesta temporada hi ha el Campionat de Seleccions Provincials celebrat a Tarragona al gener, i dels que es va remarcar, entre d’altres, la consolidació de l’ampliació de la categoria juvenil per segon any consecutiu. També es van destacar els grans resultats de les Seleccions Catalanes al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que es va celebrar a Valladolid i del que Catalunya va tornar amb dos ors, un bronze i una setena posició. En aquest punt, també es va voler posar de manifest l’actitud exemplar de tota la delegació catalana desplaçada a Valladolid. Pel que fa a les activitats que estan per venir, Zamora va destacar de manera negativa la proximitat dels Jocs del Mediterrani, dels que s’ha donat poca informació i difusió per part de l’organització.

Dins l’informe de presidència també es va fer menció a l’estament d’entrenadors i a l’arbitral. D’un costat es va posar de manifest la mancança d’entrenadors tot i que la Federació Catalana de Voleibol realitza quatre cursos l’any de nivell bàsic i un de nivell avançat. En aquest sentit es va remarcar la importància de la formació en els entrenadors i l’obligatorietat de realitzar els cursos i clínics necessaris. En el cas dels àrbitres, es va ressaltar els bons resultats de la campanya de captació d’àrbitres ‘#arbitravoleibol’ que va duplicar els col·legiats, i es va demanar als clubs paciència en la formació d’aquests nous àrbitres i col·laboració en la formació continua d’aquest estament.

En el vòlei platja, es va voler felicitar de manera expressa a Ester Ribera, tècnica de vòlei platja de Federació Catalana de Voleibol, Quim Ventura, director de competició de vòlei platja, i al gerent esportiu de l’ens federatiu, Óscar Novillo, pels grans resultats que està tenint enguany el Vichy Catalan Volei Tour Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, i per l’esforç organitzatiu que representa avui dia aquest esdeveniment en el que cada dia hi ha més participants i més patrocinadors. A més, es conta amb la presència del canal Esport3 que retransmet en directe les finals de totes les proves del circuit.

En el pla institucional, la presidenta va expressar el condol per la pèrdua, el passat agost de 2017, de l’ex-jugador de la Blume i membre de diferents clubs catalans, Fausto Altamirano, i del recent traspàs de Sara Ibáñez, que havia estat membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, el mandat 2004-2007, així com delegada del CV Barcelona - Barça.

Finalment, la presidenta va fer menció al procés electoral del passat mes de gener on només es va presentar la candidatura única de Maribel Zamora que, a més, va comptar amb el màxim suport dels club catalans a qui va voler agrair la confiança. la Presidenta va voler fer constar un agraïment molt especial als membres de la Junta Directiva que no han renovat càrrecs.

Pel que fa als punts a debatre al llarg de l’Assemblea i que estaven a l’ordre del dia, tots i cada un d’ells es va aprovar per unanimitat. Així, és va aprovar la Memòria d’activitats 2017/2018, que contempla un tancament econòmic amb un resultat positiu de 1.872,54 euros. En aquest punt la presidenta va explicar que patrimonialment el maig de 2018 va finalitzar el pagament de la hipoteca de la seu central de l’ens federatiu pel que l’entitat ja és propietària de l’immoble sense càrregues. També es va aprovar el nomenament de l’auditor per al següent exercici així com el pressupost per al 2018 i les seves bases d’Execució.

Pel que fa a competicions, s’aprovà per unanimitat la normativa de vòlei platja. Tampoc va tenir cap vot en contra la votació de la planificació de la temporada, ni del reglament general, ni del reglament i les normes de competició. En aquest punt va destacar l’aprovació com horari oficial de joc el que va de les 14 a 16 hores, sense que això comporti la pèrdua de la dieta arbitral.

El punt que va originar més debat entre els assistents a l’assemblea va ser, de nou, el que feia referència al punt extra a aquells equips que alineïn a 11 jugadors en categoria infantil. Finalment, es va aprovar per unanimitat la nova normativa que regula les excepcionalitats que han d’ajudar a mitigar les diferents situacions complexes ocorregudes durant la temporada.

Per acabar l’Assemblea es va obrir el torn de precs i preguntes, que van estar encarats sobretot a l’inici de les competicions que es van derivar a la reunió de principi de temporada i a la major i millor difusió dels resultats de les competicions als mitjans de comunicació. La presidenta de l’ens federatiu català va voler felicitar a tots els equips campions de Catalunya de la temporada 2016-2017, a tots els clubs en competició estatal i superlliga i, especialment al CVB Barcelona per la seva participació a la Challenge Cup, així com pel triomf de l’equip blaugrana a la Superlliga Júnior, i al CV Vall d’Hebron pel Campionat d’Espanya infantil femení.

Per acabar Maribel Zamora va voler fer constar l’agraïment als membres de la passada Junta Directiva que no han renovat el càrrec com són Samanta Benisanet, Carlos Pérez, Georgina Tomás, Dolors Esteve, Salut González i Salvador Orozco.

 
<<<< Tornar


CATEGORIA  CATEGORIA

NOM  NOM

REFERÈNCIA  REFERÈNCIACERCAR
INSCRIU-TE · INTRODUEIX EL TEU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTÍCIES
· ÀREA PRIVADA
· CONTACTE
· MAPA WEB
· CONDICIONS DE VENTA
· SEGURETAT
· DESPESES D´ENVIAMENT
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
· CERCADOR AVANÇATTelèfon de contacte: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · · Nif. G08882797 · Disseny web Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material