Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol
Email : 
Password : 
 
Productes: 0
Import: 0 €.
CISTELLA
HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes


Neix el Tribunal d’Arbitratge Esportiu de Catalunya, un tribunal al servei de l’esport català

Neix el Tribunal d’Arbitratge Esportiu de Catalunya, un tribunal al servei de l’esport català
18/10/2016


Aquest dilluns, amb la presència de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, en el seu càrrec de secretària del consell directiu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), s’han signat els documents fundacionals del nou Tribunal d’Arbitratge Esportiu de Catalunya (TAEC).

El tribunal esportiu, impulsat pel Consell de l’Advocacia de Catalunya, el Col·legi d’Economistes de Catalunya i la pròpia UFEC, neix amb la voluntat d’aquestes institucions de constituir un veritable instrument de resolució de conflictes al servei de l’esport català. Així doncs el TAEC neix com una institució arbitral que aspira a donar solució àgil, econòmica i especialitzada als conflictes del sector; que eviti la judicialització de l’esport; i que posi a l’abast de clubs, federacions i entitats esportives els millors especialistes en la resolució dels conflictes del nostre àmbit.

El TAEC podrà encarregar-se, per exemple, de conflictes originats a juntes directives d’entitats, litigis per patrocini, desacords en convenis de drets de formació esportiva, impugnació d’acords d’assemblees i totes aquelles matèries que formen part de l’àmbit privat de les entitats i empreses esportives. Amb tots aquests conflictes, el TAEC oferirà la possibilitat de resoldre’ls per mitjà de l’arbitratge o a través de la mediació, apropant les postures de les parts.

Amb aquest esperit, les tres institucions impulsores, amb Oriol Rusca i Nadal, President del Consell de l'Advocacia Catalana, Joan B Casas Onteniente, Degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya, i Gerard Esteva i Viladecans, President de la UFEC, han signat aquest dilluns els textos fundacionals amb què es posa en marxa el TAEC.

A partir d’ara, s’inicien els tràmits de registre al Departament de Justícia, i es començarà una campanya de selecció d’àrbitres i mediadors i mediadores que durarà fins novembre i que permetrà tenir l’òrgan a punt. Des d’aquest moment, des de la UFEC també es facilitarà que clubs, federacions i entitats facin les modificacions pertinents de la normativa pròpia per facilitar-los l’accés al Tribunal.

A l’acte també han assistit Rafael Espino Rierola, President del Tribunal Arbitral de Barcelona, Albert Conesa i Bausà, Secretari del Consell de l'Advocacia Catalana, i Isabel Pérez Espinosa, cap dels serveis jurídics de la UFEC.
<<<< Tornar


CATEGORIA  CATEGORIA

NOM  NOM

REFERÈNCIA  REFERÈNCIACERCAR
INSCRIU-TE · INTRODUEIX EL TEU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTÍCIES
· ÀREA PRIVADA
· CONTACTE
· MAPA WEB
· CONDICIONS DE VENTA
· SEGURETAT
· DESPESES D´ENVIAMENT
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
· CERCADOR AVANÇATTelèfon de contacte: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · · Nif. G08882797 · Disseny web Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material