El CV Sant Cugat revalida el títol de campió de Catalunya juvenil femení

20/04/2015

El Pavelló Joan Oró de Lleida va ser testimoni al llarg del cap de setmana de la disputa de la Fase Final a 8 del Campionat de Catalunya juvenil femení organitzada brillantment pel CECELL Lleida, i on el CV Sant Cugat va resultar vencedor en una espectacular final davant el CVB Barça.

Les jugadores de Lluc Forn van revalidar el títol de campiones de Catalunya assolit la temporada passada en derrotar al tie-break al conjunt blaugrana, en una fase final marcada per la igualtat en gairebé tots els partits i on va assistir el Delegat Territorial de Lleida de la FCVb, Antoni Blesa, a l'entrega de premis al campió i subcampió d'aquesta campanya, acompanyat del Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Lleida, Txema Alonso.

A semifinals, disputades diumenge al matí els dos últims campions de Catalunya de la categoria, CVB Barça (2013), i CV Sant Cugat (2014), van vèncer per idèntic resultat a CV Esplugues i CV Vall d’Hebron respectivament per 3-1. Les del Baix Llobregat van protagonitzar el camí més llarg fins arribar a semifinals, i es que les de Roberto Ilgen van haver de superar a vuitens de final a l’amfitrió CECELL Lleida (3-0), i a Quarts de Final a Vòlei Sant Esteve (3-0), venint des de la Fase Permanència. Per la seva banda, el CV Vall d’Hebron de Martín Cardozo, va arribar a semifinals de la fase final en derrotar a Quarts de Final a un Vòlei Vilassar que en el duel inaugural de vuitens de final va desfer-se  (3-1) de l’altre conjunt provinent de la Fase Permanència, el CV Premià de Dalt, en la seva primera aparició en una Fase Final de la categoria.

Amb aquest resultat final al Campionat de Catalunya juvenil femení seran el CV Sant Cugat i el CVB Barça qui representaran el vòlei català al Campionat d’Espanya que tindrà lloc del 6 al 10 de maig a Las Palmas de Gran Canària.