El DSV CV Sant Cugat és campió de Catalunya de 2a Divisió Infantil femenina

12/06/2018

El Club Voleibol Sant Cugat va dominar la fase final de 2a divisió infantil femenina celebrada aquest passat cap de setmana sota l’organització del Club Natació Sabadell. Els dos equips de Sant Cugat participants al campionat van acabar en primera i segona posició, mentre que el tercer calaix del podi el va ocupar l’equip local, el CNS Volei. Amb la celebració d’aquesta fase es posa punt i final a la temporada de pista 2017/2018.

El campió de la competició va ser l’equip DSV CV Sant Cugat Negre que va guanyar a la final del campionat al seu company de club i categoria, al DSV CV Sant Cugat Vermell, per 3-1 (25-19/24-26/25-18/25-21). Amb aquesta victòria l’equip santcugatenc negre s’alçava amb el títol de campió de la categoria. En tercera posició va finalitzar el CN Sabadell Blanc, que va guanyar per un clar 3-0 (25-15/25-22/25-15) al CVB Barça Verd, quart classificat. A la fase final també hi van participar el CV Gavà Blanc, el Tarragona 2018 SPSP, el CE Claver i el CV Vall d’Hebron.

En aquesta fase final hi participaven els vuit millors equips de la categoria i servia per decidir l’equip que s’alçava amb el títol de campió de la categoria. La fase d’ascens, on no hi participaven els equips filials, es va disputar la setmana anterior i el club sabadellenc en va ser el vencedor. Aquesta fase final catalana és l’última que es disputa i que per tant posa punt i final a la temporada 2017/2018 catalana. En joc encara queden alguns Campionats d’Espanya amb representació catalana.