HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

Inici de les lligues alevins amb 31 equips en joc

24/10/2017

Els equips alevins han iniciat aquest passat cap de setmana la seva competició, que amb la de veterans, eren les dues úniques categories catalanes que quedaven per iniciar temporada. Els més petits disputaran una primera fase mixta en jornades de concentracions de tres equips. Tots ells buscaran quedar entre els dos millors classificats de cada grup per entrar la fase Campionat i seguir lluitant per proclamar-se Campió de Catalunya de la categoria.

El grup A està format per l’AEE Jaume Callís, l’AEC Jaume Vallbona, l’AEE Jaume Callís Vermell, l’AEE Escola Pía Granollers Groc, el CE Eduvolei Ametlla i el CV Olot. Els tres primers han disputat el primer triangular a Vic, amb el Jaume Callís com amfitrió; mentre, els tres últims ho han fet al Pavelló Municipal El Parquet de Granollers, on l’Olot ha guanyat els dos partits.

Al grup B, amb només 5 equips, es va disputar per un costat un triangular entre el CE Escola Sant Gervasi Blau, CE Escola Sant Gervasi Taronja i el Vòlei Sant Celoni Negre. D’altra banda, es va disputar el partit entre el CN Sabadell Femení i el CV Arenys, que va finalitzar amb un clar 4-0 pels locals. També va guanyar, per un contundent 5-0, el CN Sabadell del grup C que va jugar amb el CV Sant Quirze Blanc. El triangular del grup C es va jugar a l’IES Sant Quirze del Vallès entre el CV Sant Quirze Negre, el Voleibol Sant Fruitós Blanc i el Voleibol Sant Fruitós Negre. El Sant Quirze va ser el clar guanyador amb dos 4-0 als equips locals.

El CV Esplugues i el CV Gavà Vermell encapçalen la classificació del grup D després de guanyar els seus partits per 4-0 al CV Sant Boi en el triangular disputat al Pavelló Municipal de Can Tintorer de Gavà. Pel seu costat, el CEV l’Hospitalet va guanyar per 3-2 al CN Sabadell Masculí en l’ajustat partit que es va jugar al pavelló de Les Naus. El grup E és el Voleibol Sant Just qui ocupa la primera posició de la classificació després de guanyar els dos partits per la màxima a la concentració disputada amb el CV Esplugues C i el CV Cubelles. El CV Cunit va perdre el seu respectiu partit jugat amb el CV Gavà Blanc.

Per últim, al grup F, el Vòlei Sant Esteve va ser l’amfitrió i campió de la concentració amb el CV Gavà Verd i el CV Esplugues B, tot i l’ajustat del marcador en els tres partits disputats. El partit restant, al ser un grup de 5, és el que han de disputar el CVB Barça i el FC Barcelona aquest proper cap de setmana.

Els equips que acabin la fase Campionat entre els dos primers classificats passaran a disputar la fase Classificació, on els deu equips competiran en dos grups amb format de lliga d’anada i tornada de 10 jornades. Els dos millors classificats de cada grup d’aquesta fase realitzaran una fase final per determinar el Campió de Catalunya de la categoria Aleví. De cara a la classificació pel Campionat d’Espanya Aleví Masculí i femení, es realitzaran les lligues pertinents segons categoria. Els equips catalans que no vulguin optar al Campionat d’Espanya podran disputar la Copa Catalana Aleví.