El CV Encamp guanyador de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor masculina

02/10/2017

El CV Encamp s’ha proclamat, aquest passat cap de setmana, campió de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor masculina després de guanyar a la final al CN Sabadell. L’equip andorrà estrena amb títol l’ascens a Primera Divisió Nacional. El mateix dissabte es van celebrar les semifinals on també hi van participar el CV Sant Martí i el Vikings Vòlei Prat, organitzador de la fase després de ser el campió català de la competició, la passada temporada.

Els vigents campions de la Lliga Catalana van ser els jugadors del CV Encamp. L’equip andorrà es va desfer per 3-0 del CN Sabadell. Un partit més senzill i menys ajustat que el disputat a semifinals amb el CV Sant Martí, als qui van guanyar per 1-3 (18-25/25-18/21-25/25-27). La semifinal va ser molt disputada amb un quart set d’infart on el CV Sant Martí va lluitar fins al final per seguir viu a l’eliminatòria.

Així, el CV Encamp, equip que debutarà aquesta temporada a Primera Nacional desrpés de l’ascens aconseguit la passada temporada, ja té el primer títol de la categoria en la que militarà. El CN Sabadell va quedar en segon posició.

L’altra semifinal la van disputar els Víkings Vòlei Prat, organitzadors de la fase com a campió català de la divisió la passada temporada, i el CN Sabadell. Els de Sabadell van ser superiors els dos primers sets i no van donar opcions als pratencs. El tercer set es va quedar en mans de l’equip local i el quart el va sentenciar, enduent-se el partit i la classificació per la final, el CN Sabdell.

Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, va ser l’encarrega de fer l’entrega del trofeu al capità del CV Encamp, com a campió de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor. Tots els equips del grup B de Primera Divisió Nacional, on participen els quatre finalistes de la fase d’or de la Lliga Catlana de la categoria, iniciaran la temporada el proper cap de setmana, 7 i 8 d’cotubre.

CATEGORIES PLATA I BRONZE

A les finals de la categoria de plata i bronze de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor, els guanyadors van ser el Vòlei 6 Manresa en el grup plata, on també jugaven l’AE Sàndor i l’AE Aula; i el Rodi Motor Services Balàfia Vòlei Lleida del grup bronze, on van jugar amb també el CV Olot i el CV Barberà.