Bon balanç al Campionat d’Espanya cadet de Conca. Andorra, 6è, Balàfia Vòlei, 12è

23/06/2015

Diumenge va finalitzar a Conca el Campionat d’Espanya cadet masculí amb la victòria final dels balears del CV Sóller en una emocionant final resolta al tie-break davant el gran favorit al triomf final, Voleadores Cieza. Pel que fa a la representació catalana, bon balanç dels dos conjunts que hi van participat al campionat, finalitzant la seva participació entre els dotze millors del torneig.

El campió de Catalunya, Roig&Roig Balàfia Vòlei va finalitzar la seva participació en dotzena posició final. Els lleidatans, dirigits per Agustí Tremosa, van classificar-se en la primera fase de grups en segona posició, havent sumat dues victòries davant As Mariñas Oleiros gallec i el CV Pòrtol balear que li van donar l’accés entre els dotze millors del campionat quedant enquadrat en la segona fase juntament amb dos conjunts valencians i que va resultar ser dels més igualats de la fase de classificació a semifinals. Els lleidatans van plantar cara a CV Mediterráneo i CV Valencia, i només el tie-break va impedir que el Roig&Roig Balàfia Vòlei sumés la victòria en ambdós enfrontaments davant els dos equips valencians. Ja en dissabte, els lleidatans lluitaven per la novena plaça, però el desgast físic de la segona fase el van pagar i van caure, al matí davant l’amfitrió d’Hervás y Panduro Cuenca (1-3), i a la tarda per l’onzena posició contra el tercer equip valencià del campionat, el CV Xàtiva (3-0), tancant d’aquesta forma el torneig en dotzena posició.

Per la seva banda, el CV Andorra va finalitzar en sisena posició, perdent el partit per la cinquena plaça del campionat davant el CV Valencia per 3-0. L’equip de Paco Fernández va vèncer en la segona fase al CV Xàtiva per 3-1, però en el partit clau per l’accés a semifinals els pirenaics van acabar perdent 1-3 davant l’AD Cáceres Patrimonio de la Humanidad. Els catalans es van refer del varapal i dissabte al matí van sumar la victòria 3-0 davant els andalusos del CEIP La Fuensanta que permetia al CV Andorra lluitar per la sisena plaça del Campionat d’Espanya.