El CVB Barça revalida el títol de campió de Catalunya infantil femenina

27/04/2015

El Pavelló Municipal Can Bassa de Granollers va ser testimoni d’una gran fase final a 8 del Campionat de Catalunya infantil femení, on per segon any consecutiu, el CVB Barça va assolir el títol de campió de Catalunya. L’equip dirigit per Xavier Perales i Kike Rubio va vèncer en la gran final al CV Esplugues per 3-0 (25-15, 25-19, 25-20), en el partit que decidia el títol entre els dos equips que a priori partien com a favorits després d’haver liderat la classificació de la Fase Campionat.

El CVB Barça i el CV Esplugues, per tant, representaran el voleibol català en aquesta categoria en el proper Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Cangas de Onís i Parrés del 20 al 24 de maig. En la Fase Final, excel·lentment organitzada per l’AE Carles Vallbona Granollers, van haver-hi grans moments de bon voleibol en els set partits disputats, on des de dissabte la igualtat i emoció es va instal·lar a Can Bassa. Ja en els Vuitens de Final el CV Sant Cugat i Voleibol Sant Just van protagonitzar les primeres sorpreses. Tots dos conjunts, els dos millors a la primera volta de la Fase Permanència, van derrotar a CECELL Lleida (3-2) i Vòlei Sant Esteve (3-1), respectivament, per assolir la classificació als Quarts de Final de dissabte tarda, on esperaven l’amfitrió AE Carles Vallbona Granollers i CV Premià de Dalt, qui no van deixar pas a una segona sorpresa i van aconseguir la victòria que els donava la classificació a les semifinals pel títol.

Ja a semifinals, els dos primers classificats de la Fase Campionat, CVB Barça i CV Esplugues, esperaven el seu torn per entrar en acció, i complint el guió previst, i no sense complicacions, van derrotar respectivament a CV Premià de Dalt (3-0), i a les amfitriones de la fase final el CV Esplugues per 3-1, deixant a granollerines com a terceres de Catalunya enguany, i al CV Premià de Dalt com a quart equip classificat del Campionat de Catalunya de Primera Divisió Infantil 2014/15.

A l’entrega de premis després de la final va assistir la vocal de la Junta Directiva, Georgina Tomàs, acompanyada del Director Tècnic de la Federació Catalana de Voleibol, Roberto Pozzato.