Play-offs Superlliga-1: Inici amb derrota del CVB Barça davant l’actual subcampió de Lliga

30/03/2015

El CVB Barça va iniciar dissabte els play-offs pel títol amb derrota 1-3 davant el GH Leadernet Navarcable. Les noies de Xavier Perales van plantar cara a les actuals subcampiones de lliga i copa en una gran demostració de caràcter de les catalanes.

GH Leadernet Navarcable es va emportar el triomf en la seva visita a CVB Barça en un xoc molt disputat. Les navarreses van mostrar molta efectivitat en el seu joc ofensiu, amb quatre jugadores superant els quinze punts. El domini en el primer set de les jugadores de Chema Rodríguez es va veure igualat pel treball de les blaugrana, que amb el lideratge de Nerea Sánchez posava l’empat a un al marcador. L’encontre semblava variar de tendència, amb el conjunt de Xavier Perales prenent avantatge en el tercer parcial, però els punts de Rese McNatt portaven el triomf cap a les navarreses, que concretaven els tres punts en un gran quart set. La igualtat accelerava el desenvolupament del parcial fins a una recta final on els punts de McNatt, Bedmar i Frazier, per part visitant, tancaven el partit.

En l’altre partit del Grup B dels Play-offs pel títol a Superlliga-1,  el CV Aguere va vèncer en un igualadíssim partit 2-3 a la pista del Feel Volley Alcobendas. Precisament ser l’equip madrileny el proper rival de les catalanes aquest dissabte a les 18:00 hores.