Cloenda de temporada a SM-2 amb un CV AA Llars Mundet a tocar l’ascens

19/03/2014

El cap de setmana passat es va donar per finalitzada la temporada a Superlliga-2 masculina per als dos representants catalans, CV AA Llars Mundet i FC Barcelona. Els primers van acabar la temporada d’immillorable forma derrotant 3-0 al CDV Textil Santanderina, subcampió de la categoria i primer equip en certificar el seu ascens a la màxima categoria del voleibol estatal.

Els nois de Toni Alemany van realitzar un bon partit i van brindar als seus seguidors un gran comiat de temporada, oferint-los una victòria que els permet acabar la lliga en quarta posició, a només tres punts del tercer classificat i de la última posició que donava plaça d’ascens a Superlliga-1, ocupant finalment les dues places d’ascens la Textil Santanderina i el AD Càceres VB.

Una gran temporada finalitza per a l’històric club barceloní que finalitza doncs en quarta posició a Superlliga-2, havent sumat la Copa Principe d’Astúries al gener en Càceres.

El FC Barcelona finalitza la temporada en la seva millor posició en la categoria. El conjunt blaugrana que entrena Sergi Bosch acaba en sisena posició la temporada havent sumat 22 punts i a tan sols un punt de la cinquena plaça ocupada pel CV Mediterráneo Castellón. Els blaugrana han dut a terme una gran temporada havent estat capaços de ser un dels dos únics equips que han guanyat al campió de la lliga, el CyL Palencia 2014, precisament l’equip que els va derrotar dissabte en el partit que tancava la competició per a tots dos conjunts.