HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

Cara i creu pels equips catalans a Superlliga Femenina

05/12/2016

Els dos equips catalans de la màxima categoria estatal de Superlliga han tingut la sort ben diferent a la vuitena jornada. D’una banda, el DSV Club Voleibol Sant Cugat va obtenir ahir la seva primera victòria i els primers punts de la temporada, però de l’altre, el CVB Barça va caure a casa davant l’Haro Rioja Voley.

Les noies de Rafa Ruiz es van imposar per 2-3 a casa de l’Extremadura Arroyo. Un partit molt intens on van destacar sobretot la brasilera Carla Moreira amb 25 punts i Sara Julián amb 24. Les locals es van endur el primer i el tercer set, mentre que les catalanes van aconseguir guanyar el segon, el quart i el cinquè. Aquesta victòria ha donat a les vermell i negres els primers dos punts de la temporada i els ha permès abandonar l’última posició de la taula, que ara passen a ocupar les extremenyes.

Aquest partit pot ser una bona injecció de moral per les santcugatenques, tot i que la propera jornada se’ls presenta complicada. Tot i jugar a casa, i venir d’una victòria important, les de Ruiz s’enfronten al Naturhouse Ciudad de Logronyo, tricampió de lliga i de nou candidat a revalidar títol.

D’altra banda, el CVB Barça va caure davant l’Haro Rioja Voley en un disputadíssim partit amb seu a l’Hospitalet Nord. Més de 800 persones van omplir les grades per animar les blaugranes, que tot i mostrar un bon nivell de joc en els tres primers sets, es van desinflar en el quart, quan ja havien perdut dos parcials.

Sense temps per pensar en aquesta derrota, l’equip jugarà dimarts a Les Palmes contra l’IBSA CV Gran Canaria. Un interessant partit, contra un rival a priori assequible, que pot permetre a les de Adrián Fiorenza escalar a les posicions de privilegi en una classificació molt ajustada. El partit es jugarà el dia 6 de desembre a les 17h (hora catalana) i es podrà seguir en directe per streaming a través de la RFEVB i el canal de Youtube del club.