HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

L’encreuament contra el CVB Barça determina el camí del DSV CV Sant Cugat a l’estatal juvenil

02/05/2016

El DSV CV Sant Cugat va finalitzar la seva participació al Campionat d’Espanya juvenil femení d’Alcobendas en la sisena posició, després de perdre el partit pel cinquè lloc al tie-break contra el campió valencià, CV Elche.

Les campiones de Catalunya va veure`s poc afavorides en els encreuaments de la segona fase, tenint com a rival de grup en la lluita per la plaça a semifinals al CVB Barça, flamant campió del torneig per segon any consecutiu, i el sempre complicat Emevé Lugo. En el duel fratricida entre barcelonines i les vallesanes, decidit en una vibrant i emocionant mort súbdita, van resultar triomfadores les blaugrana, condemnant a les campiones de Catalunya a lluitar dissabte per la cinquena plaça del torneig.

Les de Lluc Forn van fer un torneig impecable des de la primera fase, finalitzant primeres de grup en derrotar els seus tres rivals, CV Xativa, ADV Almendralejo i Cajamar Mintonette Almería. La derrota davant el CVB Barça no els hi va fer perdre les ganes de seguir competint, i dissabte al matí van superar en el primer d’eliminatòries per la cinquena plaça al Nou Gran Sol Manacor, per acabar el campionat veient-se superat, només al tie-break, pel CV Elche en el partit que decidia la cinquena posició final.