HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

Només les madrilenyes d’Alcobendas acaben amb el somni del vòlei català

23/02/2016 - 24/02/2016

El Professional Answer Alcobendas derrota en la final al DSV CV Sant Cugat. El CVB Barça venç en la lluita pel bronze al CV Esplugues

El voleibol català va tornar a ser protagonista d’un campionat estatal de categories de formació amb la presència de tres semifinalistes en la Superlliga Junior femenina que des de dimecres s’ha disputat a les localitats asturianes de Llanes, Colombres i Ribadesella.

Catalunya estava representada en aquest torneig amb cinc equips: DSV CV Sant Cugat, CVB Barça, CV Esplugues, CV Viladecans i CV Vall d’Hebron, dels quals els tres primers van arribar a les semifinals del campionat. Unes semifinals disputades dissabte a la tarda i que van enfrontar en la primera semifinal en duel català a DSV CV Sant Cugat i CVB Barça, en un dels partits més igualats del campionat i on es va acabar imposant en el tie-break el conjunt santcugatenc que entrena Lluc Forn, per tal d’arribar a una final que no tastava des de 2012, any que va proclamar-se campió a casa d’aquesta competició. En la segona semifinal, el CV Esplugues va caure davant el Professional Answer Alcobendas per un contundent 0-3, que abocava a les de Roberto Illgen a lluitar pel bronze diumenge davant el CVB Barça, tal i com varen fer fa dues edicions a A Corunya davant el CV Sant Cugat.

En la lluita pel bronze i per assolir el tercer calaix del podi d’aquesta edició de la Superlliga Junior, el CVB Barça de Jordi Catalá, últim subcampió del torneig, va mostrar-se més efectiu durant tot el partit i va acabar derrotant 3-0 al CV Esplugues, per acabar penjant-se el bronze del coll. En la gran final, el Professional Answer Alcobendas, campió en 2013 i 2014, no va tenir tampoc rival en el partit que resolia el vencedor del torneig, i va vèncer al DSV CV Sant Cugat per 3-0 (25-17, 25-21, 25-22), deixant a les vallesanes amb la mel als llavis i una gran medalla de plata.

CV Vall d’Hebron, setè, i CV Viladecans Unilever, penúltim

Els altres dos conjunts catalans que van participar en aquesta edició de la Superlliga Junior femenina van acabar la seva participació en setena i vint-i-tresena posició. El CV Vall d’Hebron va caure en el partit que donava una plaça a les semifinals davant el DSV CV Sant Cugat en un duel català resolt en favor de les vallesanes per 1-3. Dissabte, les noies de Facundo Leal van caure pel matí davant l’últim campió del torneig, IBSA CV CCO 7 Palmas, per acabar el campionat amb victòria 3-1 davant l’RGC Covadonga. Mentre que el CV Viladecans Unilever de Lluis Amat va acabar el campionat en vint-i-tresena posició, convertint-se en l’equip català amb més sets disputats. I es que les del Baix Llobregat han acabat disputant dos tie-breaks en el torneig, tots ells resolts de malaurada forma en favor del seu rival, per acabar el campionat amb victòria clara davant el CV Madrid per 3-0.