HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

Sarda-Vilchez i Tarrés-Bordas, resulten vencedors de l’Open FCVb de Calella

29/06/2016

La participació als Open FCVb, tornejos paral·lels de caire amateur al Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya, comença a animar-se i Calella ja va comptar amb una nova representació d’equips, en especial en categoria masculina.

Amb fins a onze parelles participants en la categoria masculina va desenvolupar-se aquesta quarta prova de l’Open FCVb d’aquest 2016. La parella triomfadora a la capital turística del Maresme va resultar ser la formada per Tarrés-Bordas, que va derrotar en la final de prova a Martínez-Mirada, segon classificats d’un podi que van completar Castro-Bolet després de vèncer en la final per la tercera posició a Vázquez-Pau. Pel que fa al torneig femení, victòria final per la dupla formada per Sarda-Vilchez, triomfadora davant les seves altres tres rivals, en un podi que van completar pujant al segon esglaó Llaquet-Duran i al tercer Del Palacio-Garmendia.

L'OPEN FCVb es una competició destinada a jugadors i jugadores sense llicència federativa que participa, participants que no accedeixin per rànquing al VICHY, equips eliminats a la fase prèvia del dissabte matí del VICHY i en definitiva oberta a tothom. L'OPEN FCVB també inclou les competicions 2x2 mixta i 4x4 que són competicions que no disposen de Campionat Oficial.

La competició es desenvolupa tots els dissabtes. A la fase del matí els equips s’inclouen en grups de mínim 4 participants. Els millors d’aquesta fase lluiten pel títol de campió de l’OPEN FCVb juntament amb els equips que no superin la fase prèvia del Vichy. Els equips que no arribin a aquesta fase juguen també una fase amateur per la tarda del dissabte. L’OPEN FCVn de dissabte inclou les categories masculina i femenina i el campió es determina en la mateixa jornada.

La propera parada serà a Cunit el cap de setmana del 9 i 10 de juliol. Tota la informació la teniu en aquest enllaç, http://voleiplatja.fcvolei.cat/competicio_voleiplatja.php