HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

Sagrera-Linares i Martínez-García triomfen en la platja de Castelldefels

25/07/2016

Castelldefels va acollir al llarg d’aquest cap de setmana la sisena prova del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya 2016 amb triomf final de Jordi Sagrera i Ramon Linares, en categoria masculina, i de les multi campiones de Catalunya, Carla Martínez-Marta García.

El torneig masculí va tornar novament a oferir grans dosis d’igualtat i espectacle en una prova en la que es van acabar imposant Jordi Sagrera i Ramon Linares, vencedors d’una final inèdita davant els tarragonins Carles Mora-Javier Naya, en la que totes dues parelles van arribar des de la fase prèvia de dissabte, completant així un torneig impresionant. Els campions a Castelldefels van disputar la final en eliminar a semifinals a la parella formada per Sergi Ten i Gerard Aguilà, després de l’expulsió d’aquest en el segon set de l’encontre. Mora-Naya, per la seva banda, van classificar directes a la final després de que Lluis Badosa i Agustín Correa no poguessin disputar l’accés a la final per un problema a última hora personal del gironí. El podi final de la categoria masculina va quedar desert per incompareixença de les dues parelles que havien de disputar la final pel tercer i quart lloc.

Carla Martínez i Marta García van tornar a assaborir les mels d’un triomf en una prova del Vichy Catalan Volei Tour repetint la victòria assolida a Vilanova i la Geltrú. Martínez-García van derrotar en la final a Sandra Campo i Nuria Comí, provinent de la prèvia de dissabte tarda i que van arribar a la gran final en vèncer a semifinals a Rebeca Fernández i Virginia Carmona, que en aquesta ocasió no van poder pujar una setmana més al tercer calaix del podi en detriment de les joves Judith Querol-Laura Alcalde, vencedores del tercer i quart lloc i que també provenien com les finales Campo-Comí de la prèvia de dissabte tarda. Les campiones de Catalunya en categoria Sub’21 van sumar el triomf i van penjar-se la seva primera medalla d’aquest Circuit Català 2016.

Castelldefels va retre homenatge als vencedors d’una prova que va concloure amb l’entrega de premis a la qual van assistir el Regidor de Governació de l’Ajuntament de Castelldefels, Jordi Planell, el Regidor d’Esports, Fernando Cerpa, així com el Director de Competició, Joaquim Ventura.