López-Correa i Merteki-Giaoui, campions de la prova d’Arenys de Mar de l’Svatour Campionat Catalunya

13/07/2015

La Platja del Cavaió va ser seu aquest cap de setmana de la quarta prova de l’Svatour Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2x2 2015 on els triomfadors varen ser Germán López-Agustín Correa, al torneig masculí, i Evangelia Merteki-Deborah Giaoui, al femení.

La igualtat segueix regnant en categoria masculina, amb una parella diferent vencedora en cadascuna de les quatre proves fins ara disputades de Circuit Català de Vòlei Platja 2015. A Arenys de Mar, Germán López i Agustín Correa van proclamar-se campions de la prova derrotant en una igualada final a Gerard Aguilá i Bruno Roxlo, vencedors a Mataró de la segona prova del circuit. López-Correa van derrotar al tie-break (17-21, 21-19, 15-12) penjant-se del coll la medalla d’or de la prova. En la lluita pel bronze del torneig d’Arenys de Mar, Xavier Folguera i Abel Bernal van derrotar als tarragonins Dídac Jiménez-Christian Vives.

Per la seva banda, final internacional en la quarta prova de l’Svatour Campionat de Catalunya, amb Merteki-Giaoui i Puri-Kliokmanaite de protagonistes, amb triomf final per 2-0 (21-19, 21-13) per a Evangelia Merteki i Deborah Giaoui davant les bàltiques Kadri Puri i Erika Kliokmanaite, qui ja van triomfar aquest 2015 a les platges del Bogatell de Barcelona i Vilanova i la Geltrú. En la final de consolació, Raquel Brun i Elena Biosca van fer-se amb la tercera plaça derrotant a Carla Martínez i Carol Pérez.

En l’entrega de premis van assistir el directiu de la Federació Catalana de Voleibol, Àngel Sanchís, i la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, Belén Quintero.