Aguilà-Yanes i Bonet-Palet, triomfadors en l’SVATOUR Mataró Pro

01/07/2014

Les parelles formades per Gerard Aguilà i Yamil Yanes, en categoria masculina, i Julia Bonet i Maria Palet, en femenina, va proclamar-se diumenge al vespre campions de la tercera prova Open homologada del Circuit Català de Vòlei Platja 2x2 2014.

En categoria masculina Aguilà-Yanes del CV Premià de Dalt van repetir l’experiència de la primera prova homologada disputada al Club Nàutic El Masnou derrotant com en aquella ocasió en la final de Mataró a Jordi Roca i Juan Miguel Rosell, també del CV Premià de Dalt. En la lluita pel bronze la parella formada pels experimentats Sergi Ten i Lluis Badosa va fer-se amb la victòria en el partit de consolació en derrotar als andorrans Geni Da Silva-Christian Salvador.

Pel que fa al torneig femení, victòria final per a la parella Sub’21 que formen Julia Bonet i Maria Palet (CV Premià de Dalt), i que preparen a consciència la seva propera participació a l’estatal de la categoria que es durà a terme a Las Palmas Gran Canària. Les joves jugadores catalanes van derrotar en la final a les seves companyes de club, Elena Biosca i Raquel Brun, les quals han tingut un gran inici de temporada, refermat amb el lideratge de la primera del Rànquing en curs del Campionat de Catalunya 2x2 de Vòlei Platja 2014. En el partit pel bronze, duel entre parelles del CV Esplugues, amb triomf final de Virginia Carmona i Rebeca Fernández contra Zoe Bardasco i Julia Castanys, que permet a les primeres seguir liderant el Rànquing d’entrada de la temporada d’enguany.

En l’entrega de premis va assistir la vocal de Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, Maite Meca, acompanyada dels organitzadors d’aquesta tercera prova homologada del Circuit Català, el qual tindrà la propera aturada el cap de setmana del 12 i 13 de Juliol a Premià de Dalt amb la celebració de la prova Màsters de la FCVb a les instal·lacions del Beach Sports Catalunya.