Excepcional última prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

22/03/2021

Per fi el sol i la bona temperatura van fer acte de presència a les dues jornades de l’última prova disputada de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja. De nou, i per última vegada aquesta temporada, les pistes del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron van ser les encarregades d’acollir, entre dissabte i diumenge, a les 106 parelles inscrites a la competició. Poques novetats en els campions, a excepció de la tornada a la sorra, i al podi, de la campiona de Catalunya, la lituana Erika Kliokmanaite.

Kliokmanaite tornava a la competició després de passar pel quiròfan, fa uns mesos, per mirar de solucionar unes molèsties que arrossegava a l’espatlla dreta. S’ha demostrat que la recuperació ha estat excepcional ja que la lituana, acompanyada de la campiona estoniana, Kadri Puri, va fer una competició molt regular. Erika Kliokmanaite, va demostrar una gran adaptació a realitzar gran part del seu joc amb el braç esquerra, tant en recepció com en el servei, i sobretot en el control de l’atac que va permetre que, tot i que les rivals la busquessin, dominar en totes les facetes del joc. Així, podíem tornar a veure a la parella Campiona de Catalunya de Vòlei Platja sobre la sorra i guanyant la final de la competició, que van disputar contra Júlia Bonet i Rebeca Fernández.

Sense novetats en la competició masculina de dissabte. Ferran Serra i Conrad Rovira van tornar a ser els clars dominadors de la competició i aquesta vegada van pujar al podi després d’una gran final disputada amb Lucas Bahrle i Sergio Gala, a qui van guanyar per 2-0. La parella ha estat la guanyadora en 4 de les cinc proves disputades i son els clars candidats, o el rival a batre, a l’última prova de la Lliga d’Hivern que es disputarà en un mes. Els campions de la resta de categories i que, per tant, assoleixen l’ascens per a la propera competició van ser a segona divisió, les parelles formades per Zerrillo – Merran, Sánchez – Mingot i Ronchi – Salas. A tercera divisió van pujar al podi les parelles Pappalardo - Tomas, Roig – Pellegrinelli, Bardi - Vcent i Clavero – Lesourd.

En categoria femenina, les campiones de segona divisió van ser les parelles Puddu – Capone, Gisbert – Balada i Pérez - Lorenzo. A tercera divisió les guanyadores van ser les integrants de la parella Huertas – Arasanz.

La propera i última prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja, que serà la gran final que donarà a conèixer els campions absoluts de la competició, es disputarà el proper 17 d’abril a la platja de Vilanova i la Geltrú. D’aquesta manera es posarà punt i final a la vuitena Lliga d’Hivern de Vòlei Platja i la més disputada fins al moment, on ja s’han superat les 500 parelles inscrites. Després tocarà donar pas a la temporada d’estiu amb el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2021.