El Campionat de Catalunya de Menors es trasllada al BSC

21/07/2020

La Federació Catalana de Voleibol trasllada la competició, d’aquest proper cap de setmana, del Campionat de Catalunya de Menors de Clubs, infantil i cadet, a les instal·lacions del Beach Sports Catalunya, a Premià de Dalt. Una mesura adoptada per tirar endavant la competició amb les màximes garanties sanitàries possibles i davant la impossibilitat de celebrar-se a l’Àrea Metropolitana de Barcelona després dels rebrots de COVID-19 i les indicacions, a tal efecte, que han dut a terme des de la Generalitat de Catalunya.

El Beach Sports Catalunya ja va acollir fa un parell de setmanes una de les proves del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de Menors de clubs en categoria cadet, sub 19 i sub 21. Així, aquesta serà la segona prova que es disputi en aquesta seu i de les diferents categories, després que el 5 de juliol es realitzés al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron la primera prova en categoria infantil.

Dissabte serà el torn del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja infantil de clubs, on l’equip del DSV CV Sant Cugat es va proclamar campió. En aquella ocasió van participar a la prova un total de 12 equips de 6 clubs diferents. La segona posició al podi va ser per l’equip del CV AA Llars Mundet.

Diumenge es disputarà la competició cadet, masculina i femenina. A la primera prova d’aquesta categoria els campions van ser els jugadors del CV Canet, en categoria masculina, i les jugadores del CV AA Llars Mundet, en la femenina, en una prova on hi van participar un total de 18 equips de 14 clubs diferents.

Per al bon funcionament del campionat i per a seguir de manera estricta tots els protocols sanitaris establerts per la pandèmia de la COVID-19, es recorda que només l’entrenador podrà accedir a la pista de joc, per entrar a les instal·lacions serà necessari l’ús de mascareta i serà necessari mantenir sempre la distància social, entre d’altres mesures que s’enviaran als equips inscrits.