Biosca – Fernández i Gallardo – Arriola guanyen la prova de la LLHVP2019 de la Mar Bella

19/02/2019

Els guanyadors de la quarta prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja 2019 han estat, en categoria femenina, Elena Biosca i Rebeca Fernández, i en la masculina Héctor Gallardo i Jonathan Arriola. La prova de febrer es va disputar aquest passat dissabte 16 a la platja de la Mar Bella de Barcelona.

Prop de 40 parelles, masculines i femenines, van participar en aquesta competició. En el quadre femení van ser 21 les parelles inscrites, 12 a primera divisió i 9 a segona categoria. Les guanyadores absolutes de la competició van ser Elena Biosca i Rebeca Fernández, que pujaven al podi per primera vegada en aquesta edició després de guanyar a la final 2-0 a la parella formada per Giorgia Zaffragnini i Nadia Molino.

En el quadre masculí els guanyadors a la Mar Bella van ser Héctor Gallardo i Jonathan Arriola que van guanyar a la final per 2-0 a la parella que formaven Nacho Calderé i Sergio Sánchez. En aquest cas, Arriola repeteix triomf, ja que va pujar al podi a la primera prova del campionat, disputada a Badalona, però en aquella ocasió formava parella amb Nico Zanotta. A la competició masculina s’hi van inscriure un total de 17 parelles.

La Lliga d’Hivern de Vòlei Platja arriba amb la prova de la Mar Bella a la recta final del campionat. Per davant només queda la prova del 23 de març a Vilanova i la Geltrú, i la final de la competició que es disputarà el 13 d’abril a la platja de Nova Icaria.

Encara és possible inscriure’s a les jornades que queden per disputar. Els que ja formen part de la lliga d’hivern només han de confirmar la seva assistència a la propera prova enviant un mail de confirmació a volei-platja@fcvolei.cat. Recordar que la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja té diferents categories de competició per tal que tothom pugui gaudir d’aquest esport independentment del seu nivell.