Èxit de participació al Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de Menors del Masnou

30/05/2018

Més de 25 equips de diferents clubs han participat aquesta passat cap de setmana a les diferents proves del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de Menors que s’ha celebrat a les instal·lacions del Club Nàutic el Masnou en paral·lel al Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour. El DSV CV Sant Cugat ha estat campió de la categoria sots 19 de clubs femenina, el CV Mataró de la sots 19 de clubs masculina, el CV Arenys de la cadet femenina de clubs i el CV Barça Blau de la infantil femenina de Clubs.

Al llarg del cap de setmana, dissabte i diumenge, es van disputar més de 60 partits del Campionat de Catalunya de Menors de Clubs entre els 28 equips inscrits a la competició.

SOTS 19 FEMENINA I MASCULINA DE CLUBS

EN categoria sots 19 de clubs femenina la parella guanyadora va ser la formada per Berta Palau i Belén Belda, del DSV CV Sant Cugat, que van guanyar a la final a la dupla del Club Volei Platja Arenys, formada per Irene Barà i Laura Buján, per 12 a 21. En aquesta categoria també van participar l’Igualada Vòlei Club, tercer, dos equips del Club Nàutic el Masnou que van acabar quarts i cinquens.

Pel que fa a la categoria sots 19 masculina de clubs, els guanyadors van ser Víctor Grillo i Nil Jurado, del CV Mataró. Altres clubs que van participar en aquesta competició són el Club Vòlei Platja Arenys, l’Ametlla Vòlei Platja, el CV Sant Martí i l’Igualada Volei.

CADET FEMENINA DE CLUBS

Cinc equips van participar diumenge a la competició cadet femenina de clubs on el Club Vòlei Platja Arenys es va alçar amb el títol de campió després de guanyar 2-0 a la final al Vòlei Sant Esteve Sesrovires. L’equip del maresme estava format per Alba Pérez, Alexandra Buján, Sofía Bara i Laia Jové. Altres clubs que van participar a la competició són el CN Sabadell, el CV Sant Just i l’Igualada Volei Club.

INFANTIL FEMENINA DE CLUBS

La categoria infantil femenina va ser la que va tenir més participació amb un total de 13 equips inscrits. El guanyador va ser el CV Barça Blau, que es va imposar a la gran final al CV Premià de Dalt per 2-0 en un partit molt emocionant, sobretot al segon set quan el CV Barça Blau, a falta de només un punt per tancar el partit veure com el CV Premià de Dalt començava a retallar la diferència sumant més de 7 punts seguits. Tot i així, l’avantatge aconseguida inicialment va ser suficient per acabar guanyant el set, el partit i la competició.

L’equip blaugrana blau estava format per sis jugadores: Elba Páez, Nuria González, Cris Muñoz, Ona Mateo i Bruna González.

A semifinals van arribar el Vòlei Sant Just 2 i l’AE Carles Vallbona 1. Altres equips que van participar en aquesta competició van ser el Vòlei Sant Just 1, el CV Gavà Groc, el CV Barça Vermell, el CV Barça Lila, el CV Barça Verd, el CV Barça Rosa, l’AE Carles Vallbona 2, el CV Sant Quirze i el CV Barça Rosa 2. El club blaugrana va posar un total de 7 equips en competició.