HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

Catalunya, a per les semis

16/07/2021

Jornada quasi rodona per a les Seleccions Catalanes que participen al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Valladolid. Tres dels quatre equips han guanyat tots els partits disputats i s’han classificat matemàticament per disputar les semifinals del campionat. Mentre el cadet masculí, després de la derrota amb Canàries, haurà de certificar la classificació en l’últim partit de grup.  Així, Catalunya tindrà, com a mínim, tres de les quatre seleccions entre les quatre millors d’Espanya.

Avui han estat les noies les que han matinat per disputar el tercer partit de grup. Les jugadores infantils s’han enfrontat amb la selecció de les Illes Balears, a qui han guanyat per 3-0 en un partit intens i molt disputat. Tot i un primer parcial brillant, les catalanes han hagut de desplegar el seu millor joc en els dos següents per tancar la victòria amb un 3-0 i assegurar-se quedar primeres de grup. Mateix resultat sumava el cadet femení amb Astúries després d’un partit on, tot i que no han mostrat el seu millor joc, han sabut controlar fins al 3-0 al marcador.

Pel matí també han jugat els cadets masculins el tercer partit de grup, en aquesta ocasió amb la selecció de Galicia. Els d’Alberto Toribio han suat de valent per sumar una nova victòria i és que han necessitat arribar al cinquè parcial per endur-se el partit. Amb un inici espectacular de partit, on han guanyat el primer set per 25-8, no han sabut mantenir el ritme del partit i han perdut el segon parcial per la mínima. La mateixa seqüència es repetiria en el tercer i quart set, que han donat pas a un desempat d’infart on els catalans han anat a remolc per certificar la remuntada final.

Ja per la tarda, el cadet femení, l’infantil femení i l’infantil masculí han certificat, amb les respectives victòries, el seu passi a les semifinals del Campionat d’Espanya. Les infantils femenines han disputat el seu partit més intens amb la selecció de Castella i Lleó; les cadets femenines no han donat opcions a la selecció d’Aragó; i l’infantil masculí ha mostrat la seva millor versió davant Castella i Lleó. Amb aquestes tres victòries per 3-0 han certificat estar presents a semifinals.

L’equip cadet masculí s’ha encallat també en el partit de la tarda amb la selecció de Canàries, amb qui han certificat la primera derrota del campionat. Tot i començar dominant amb claredat el primer parcial, el segon set els canaris han ressorgit i han arribat a forçar l’empat al marcador. Així hi hagut intercanvi de sets que han portat el partit al set de desempat i que ha acabat guanyant Canàries, en un set per oblidar dels catalans.

La Comunitat Valenciana serà el gran rival a batre demà, ja que s’enfronten a tres de les nostres seleccions. Els més matiners seran els infantils masculins, que juguen a les 9:30 amb els valencians per decidir qui és el campió del grup. S’ha de tenir en compte però, que aquesta selecció ja s’ha classificat de manera matemàtica per disputar la semifinal. També disputaran la semifinal el cadet i l’infantil femení, que hauran de guanyar a les valencianes si volen arribar a la gran final. També juga demà el cadet masculí. Ho farà a les 11:30 del matí, amb la selecció d’Aragó, i en cas de victòria també assegurar disputar les semifinals.