El CVB Barça s’acomiada de la Challenge Cup amb un gran partit

12/01/2018

El primer equip del CVB Barcelona Barça va disputar ahir el partit de tornada de setzens de final de la Challenge Cup, a la Garriga, contra el Charleroi, amb qui es disputaven el passi a vuitens. Les d’Adrian Fiorenza no van poder superar al conjunt belga, tot i un gran partit que van portar al tie break, i s’acomiaden així de la competició europea.

El CVB Barça va tenir molt a prop l’opció de forçar el set d’or quan guanyaven per 2-1 al Charleroi, però finalment el quart set va anar a parar a mans belgues que s’asseguraven així el passi a la següent ronda de la Challenge Cup. El partit, que es va decidir al tie break també va anar a parar a mans del Charleroi que aconseguia la victòria i seguir a la competició.

Les blaugrana van començar el partit concentrades i amb poques errades, el que permetia que tanquessin el primer parcial del partit, tot i anar la major part del set per darrera en el marcador. La tònica es repetia en el segon set, però aquesta vegada eren les belgues les que al final de set sentenciaven el marcador i igualaven el partit amb un 1-1.

Amb tot, les de Fiorenza sortien al tercer set amb opcions i el convenciment de les possibilitats de forçar el set d’or per seguir a la competició europea. El bon joc blaugrana sortia de nou a la pista i, aquesta vegada amb més claredat, superaven al Charleroi tancant el marcador amb solvència. La mateixa tònica es repetia en el quart i decisiu set que les de Fiorenza van saber gestionar fins al 21-20 al marcador, quan les belgues van saber reaccionar i finiquitar amb un parcial de 0-5 punts que sentenciava l’eliminatòria.

Amb tot el peix venut, i la decepció de no haver aconseguit el passi a vuitens tot haver-lo lluitat fins al final, es disputava el tie break, que queia a mans del Charleroi per un 7-15. Tot i la derrota, les barcelonines van oferir un gran partit als més de 600 aficionats que es van acostar al pavelló de Can Noguera de la Garriga per gaudir d’un partit de competició europea i que van tenyir la grada de blaugrana.

Dels altres dos equips espanyols que participaven a la Challenge Cup, només el CV CCO 7 Palmas Gran Canaria ha aconseguit passar a vuitens de final de la competició, després de vèncer al desempat a l’equip austríac A. Liz Streg en el partit de tornada. El Minis de Arluy VB Logroño també ha quedat fora de la Challenge després de perdre els dos partits amb l’Olympiacos grec.