HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

L’Institut Jaume Balmes Campió de Catalunya de Tercera Divisió cadet femenina

05/06/2019

L’equip de Tercera Divisió Cadet femenina de l’Institut Jaume Balmes s’ha proclamat, aquest passat cap de setmana, Campió de Catalunya després de guanyar la fase final de la categoria que s’ha celebrat a Girona sota l’organització del CV AVAP. El sots campionat ha estat pel CEVOL Torredembarra i la tercera posició per l’equip local, el CV AVAP Girona.

Diumenge al matí el pavelló Santa Eugènia 2 – Montfalgars va viure els quarts de final de la competició amb la participació dels vuit equips que optaven al títol, els millors classificats dels diferents grups de la lliga regular. Així, l’AEE Institut Jaume Balmes es classificava per semifinals després de guanyar el seu primer partit al Barça CVB Pro per un contundent 3-0. El mateix resultat obtenia l’equip gironí amb el Club Vòlei la Palma. Més ajustada va ser la classificació de l’AEE Jaume Callís, que va superar per 3-2 al Vòlei Vilassar B. Ben diferent que la classificació del CEVOL Torredembarra que també superava per 3-0 al CV Tiana – SD Espanyol.

Ja a semifinals, el CEVOL Torredembarra es va enfrontar a l’AEE Jaume Callís en un emocionant partit que, a excepció del segon, va ser molt igualat. A l’altra semifinal, l’AEE Institut Jaume Balmes va vèncer per 3-0 clar a l’equip de Girona obtenint, com les de Torrdembarra el passi a la final. Una final on les del Jaume Balmes van demostrar, un cop més, la seva superioritat tancant el partit amb un 3-0. La lluita pel tercer calaix del podi va acabar amb un 3-1 favorable al CV AVAP Girona.