Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau guanya el segon bitllet al Campionat d’Espanya

10/04/2019

El pavelló Lycée Comte de Foix d’Andorra ha acollit aquest passat cap de setmana la fase final de Primera Divisió juvenil masculina on el Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau s’ha proclamat campió i per tant, ha aconseguit el segon bitllet disponible per Catalunya al Campionat d’Espanya de la categoria. L'altra plaça la tenia el BArça Voleibol per acabar primer de la lliga regular, i ha completat el podi el CV Sant Martí.

A vuitens de final els partits van ser entre el CV Mataró i el CEV L’Hospitalet, per un costat, i l’Institut Anna Gironella Mundet i el CV Barberà, per l’altra. Van ser els dos equips de Barcelona els que van aconseguir la victòria i passar així a quarts de final, on els esperaven el CV Sant Martí i el CTI Balàfia Volei. Els de Lleida van caure davant dels de Mundet per 3-1, mentre els d’Hospitalet corrien la mateixa sort amb els de Sant Martí. Pel que ja estaven definides les semifinals on esperaven el Barça Voleibol i el Tarragona SPSP.

Tant els blaugrana com els cooperativistes van superar els partits de semifinals per 3-1, amb el que s’asseguraven disputar la final i, per tant, classificats pel Campionat d’Espanya. La gran final va ser un partit molt ajustat que es va decidir a favor dels de Tarragona en el set de desempat. Pel que fa al tercer i quart lloc, els de Sant Martí van obtenir la victòria per 3-0 després de la incompareixença del rival. El Campionat d’Espanya de la categoria juvenil masculina es disputarà a Sòria de l’1 al 5 de maig.