HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

El CV Esplugues, campió de Catalunya cadet preferent

06/06/2018

L’equip de categoria cadet preferent del CV Esplugues s’ha proclamat campió de Catalunya després de guanyar la fase final celebrada aquest passat cap de setmana a Avinyó. La gran final la va disputar amb l’AE Sàndor a qui va guanyar per 1-3. Al tercer calaix del podi va pujar el CV Andorra després de guanyar al CV Cunit en la lluita pel bronze.

Un total de 8 equips van disputar, entre dissabte i diumenge, la fase final de categoria cadet preferent al pavelló municipal d’Avinyó. L’objectiu de la competició era alçar-se amb el títol de campió de Catalunya de la categoria i aquest va anar a parar a mans de l’equip del CV Esplugues. Tot i que el resultat en sets va ser un 1-3 per les espluguenques els dos equips del Baix Llobregat van desplegar el seu millor joc i van demostrar voler alçar-se amb la victòria fins l’últim punt tancant a cada set un marcador cada cop més ajustat.

El primer set va ser per les d’Esplugues gràcies a un 22-25. Mateix resultat que forçarien les noies de l’AE Sàndor en el segon parcial per igualar el partit. L’emoció es va viure fins al final ja que el tercer set es va decidir en el 23-25 i el quart, tot i intentar-ho fins a l’últim moment també va anar a parar a mans de les d’Esplugues per un 25-27. Destacar que l’AE Sàndor es va incorporar a la competició a vuitens de final, mentre el CV Esplugues ho feia directament a semifinals, pel que les noies de Cornellà van haver de guanyar 3 partits abans de disputar la final.

La tercera posició va ser pel CV Andorra que va guanyar en un partit, també de màxima emoció al CV Cunit per 2-3 (25-23/25-22/23-25/16-25/6-15). Els altres equips que han participat a la fase final són el CV Vall d’Hebron, El CH Bordils Verd, L’UE Canyelles i el Zona Esportiva Avinyó.