Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

EL CVB Barcelona es proclama, per segon any consecutiu, campió de Catalunya Cadet femení

11/05/2017

El cadet femení del CVB Barça revalida títol de campió de Catalunya després de quedar primer a la Fase Final disputada aquest passat cap de setmana a Lleida, amb la col·laboració del Club Voleibol CECELL. Un total de 8 equips han participat al campionat: els 6 provinents de la fase campionat més els dos equips millor classificats de la fase permanència. Finalment però, les blaugrana s’alçaven amb el títol després de guanyar a l’AEC Vallbona Granollers a la final per 3-1.

La jornada de dissabte va servir per disputar les semifinals i els quarts de final, on van quedar eliminats els primers 4 equips de la competició. El CV Esplugues queia a primera ronda amb l’equip local, el CECELL, per un ajustat 2-3 que es va decidir per la mínima al tie break. També quedava fora el Vòlei Sant Esteve amb la derrota per 3-0 amb el DSV CV Sant Cugat. Ja a quarts, el Voleibol Sant Just eliminava a les lleidatanes imposant-se amb un 3-2, finalitzant aquí el campionat de les locals. Mentre el DSV Sant Cugat eliminava per la màxima, 3-0, al CV Vall d’Hebron.

Amb els dos equips classificats per semifinals, que es van disputar diumenge al matí, s’incorporaven a la competició els dos millors classificats de la categoria, el CVB Barça i l’AEC Vallbona Granollers. Les vallesanes van necessitar de nou un 3-2 per alçar-se amb la victòria amb les de Sant Cugat, que tot i posar el marcador 1-2 no van saber tancar el partit ni al quart parcial ni al tie break, donant el passi a la final a l’AEC Vallbona Granollers. D’altra banda, el CVB Barça guanyava al Voleibol Sant Just per 3-1. Un partit molt emocionant els dos primers sets, que es van adjudicar per la mínima 27-25 / 27-29. Mentre que els darrers dos sets les barcelonines van mostrar la seva superioritat tancant els sets amb solvència.

La gran final, disputada diumenge a la tarda es va solucionar per la via ràpida. El CVB Barça guanyava el partit per 3-1. Tot i perdre el primer set van saber remuntar i trobar el seu joc en el segon. De nou el quart va ser molt disputat i es va haver d’arribar al punt 28 per tancar el parcial a favor de les blaugrana, que també s’endurien el quart amb certa tranquil·litat.

El CVB Barça, a part de proclamar-se campiones de Catalunya de la categoria per segon any consecutiu, tornen a aconseguir el bitllet per disputar el Campionat d’Espanya de la categoria que tindrà lloc, del 14 al 18 de juny, a Las Palmas de Gran Canaria, amb el Club Voleibol JAV Olímpico com a organitzador.