HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

El CVB Barça campió de la Fase Final Juvenil Femenina

12/04/2017

El juvenil femení del CVB Barça es proclamava, aquest passat cap de setmana, campió de Catalunya de la categoria després de guanyar la Fase Final de Primera Divisió disputada a Esplugues i organitzada per la Federació Catalana de Voleibol. En segona posició quedava el DSV CV Sant Cugat en una bonica i ajustada final.

La fase final la van disputar els sis equips que havien participat a la fase campionat de la lliga regular, així com els dos millors classificats de la categoria permanència. En joc hi havia dues places al Campionat d’Espanya Juvenil que es disputarà a La Corunya del 26 al 30 d’abril. Així, les blaugrana (que ja havien assolit plaça a l’estatal de clubs en la seva condició de campiones honorífiques de la Fase Campionat) i les santcugatenques aconseguien el seu bitllet al campionat d’Espanya. A elles s’hi sumarà el CV Vall d’Hebron, que va obtenir la seva plaça a l’estatal al campionat de Superlliga Femenina Junior, després de finalitzar en quarta posició i aprofitar-se del fet que els seus tres antecessors s’han proclamat campiones de les seves respectives comunitats autònomes. Per tant, seran 3 els equips catalans que participaran al Campionat d’Espanya Juvenil per tercer any consecutiu.

La final del play off va ser un duel de màxima rivalitat entre DSV CV Sant Cugat i CVB Barça, que va acabar amb el marcador 1-3 (23-25/25-20/25-18/25-14). Els dos primers sets van dominar un i altre equip, però les blaugrana van acabar amb una gran contundència en atac i realitzant grans defenses i bloquejos, que impedien al les de Sant Cugat finalitzar els punts. Un Sant Cugat que havia acabat Campió de Catalunya les últimes tres temporades.

Aquests dos equips van arribar a la final després de vèncer a CV Vall d’Hebron i al CV Esplugues, el mateix diumenge al matí a semifinals. Al llarg de dissabte es van disputar els vuitens i quarts de final, on es van anar quedant la resta d’equips participants a la fase final: CV Premià de Dalt, AEC Vallbona Granollers, Voleibol Sant Just i Vòlei Sant Esteve. L’entrega de trofeus a les campiones i les subcampiones va anar a càrrec de Salvador Orozco i Angel Sanchís, vocals de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol.