HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

AE Carles Vallbona, campió de Catalunya cadet a Roquetes

28/03/2017

L’AE Carles Vallbona Granollers va fer història assolint el seu primer títol de campió de Catalunya com a club, i en categoria masculina. El Pavelló Poliesportiu de Roquetes va acollir des de dissabte la Fase Final del Campionat de Catalunya cadet masculí en la que van participar els vuit conjunts que han disputat la segona fase al Grup Campionat de la categoria.

El conjunt granollerí es va mostrar com el més fort del play-off, enduent-se el triomf final i l’únic bitllet en joc per la disputa de l’estatal de la categoria que tindrà lloc a Conca a finals del mes de juny. L’equip dirigit per Natalia Serrano, amb un gran historial de victòries autonòmiques a les seves espatlles del seu pas per Extremadura o la Comunitat Valenciana, va derrotar en la gran final al CV Sant Pere i Sant Pau per 3-0, confirmant així el seu favoritisme al llarg de la temporada, en la que només ha cedit una derrota en la primera fase davant el CV Mataró.

La fase final va donar inici dissabte al matí amb la celebració dels partits de quarts de final en que CV Mataró, els amfitrions del CV Roquetes, i els dos finalistes de diumenge, van fer bons els pronòstics i van classificar per a unes semifinals celebrades dissabte tarda i on els flamants campions de l’AE Carles Vallbona Granollers van derrotar als seus únics botxins al llarg de la temporada (3-0 al CV Mataró), mentre que els posteriors subcampions de Catalunya, CV Sant Pere i Sant Pau, van fer el propi davant un lluitador conjunt local, assolint finalment la victòria els tarragonins (3-1) sobre els del Baix Ebre.

El membre de Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, Ángel Sanchís, acompanyat del president del Club Voleibol Roquetes, Benjamín Cuevas, van ser els encarregats de lliurar els trofeus al campió i subcampió de la fase final d’aquest Campionat de Catalunya cadet masculí, que tot just en una setmana enceta una tercera fase de competició per a donar més joc als nois d’aquesta categoria.