Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

CVB Barça Blau impedeix a l’amfitrió CV Olot fer-se amb el títol campió Segona Divisió cadet

30/05/2016

El CVB Barça Blau va proclamar-se diumenge al migdia campió de Catalunya la Segona Divisió cadet femenina derrotant en la final a l’amfitrió Club Voleibol Olot per 1-3. En una final on les olotines van avançar-se en l’electrònic esperonades pel seu nombrós públics i amb el factor pista favorable, van veure com les blaugrana remuntaven i evitaven que les olotines celebressin la consecució del títol en una fase final on l’entitat garrotxina va bolcar-se, organitzant dissabte al matí al voltant de la mateixa una trobada de voleibol amb fins a vuit clubs participants, sent tot un èxit d’organització.

Tots dos finalistes van fer palès la seva classificació en la segona fase de la competició, on tant CV Olot i CVB Barça Blau van liderar els dos grups d’ascens. A les semifinals les amfitriones van derrotar en la primera semifinal al CV Sant Boi per 3-0, mentre que les posteriors campiones van haver de suar el triomf i passi a la final davant DSV Sant Cugat Vermell, a qui van derrotar per 3-2. Precisament, les vallesanes van acabar sent terceres del Campionat de Catalunya, després de sumar la victòria en la final de consolació abans de la final contra el CV Sant Boi, també al tie-break.

En la entrega de copes a campió i subcampió, l’acte va comptar amb la presència de la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Olot, Maria del Mar Roca, donant per finalitzada la temporada en aquest Campionat de Catalunya de Segona Divisió cadet que corona campió al CVB Barça Blau.