HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

Cop del CTI Balàfia Vòlei al capdavant de Primera Catalana sènior masculina

04/02/2014

Dissabte el Pavelló Juanjo Garra de Lleida era escenari del millor partit de la jornada en el Campionat de Catalunya de Primera Divisió sènior masculina. El CTI Balàfia Vòlei rebia la visita del Vikings Vòlei Prat, en el duel entre el primer i segon classificat de la categoria, separats per només un punt de diferència.

El CTI Balàfia Volei Lleida va donar un cop d’autoritat guanyant per 3-1 el seu rival.  El pavelló Juanjo Garra es va omplir per veure el millor partit de la temporada tant pel joc com per la rivalitat dels dos equips.

Els lleidatans no van decebre i van fer un dels millors partits de la temporada, així, els de Mario Martínez van sortir molt forts al primer set i van posar la directa (25-15). Al segon set, però, les coses es van igualar, després d’haver guanyat el primer amb comoditat van creure que el partit ja el tenien mig encarrilat. Però el Vikings Volei Prat no es van donar per morts i van col·locar l’empat a un (21-25)

El tercer i quart set van ser un calc. Els lleidatans, amb avantatges al marcador als dos sets, van deixar que el rival aconseguís igualar els marcadors. Però l’empenta final dels lleidatans unit al caliu del públic van fer que el sets i el partit es quedessin a casa (25-23 i 25-23).

Amb aquesta victòria, el CTI Balàfia Volei Lleida es consolida com a líder de la classificació, tot i que la propera jornada torna a tenir un partit importantíssim contra el CV Sant Boi, que ara es segon a la classificació després de la derrota dels pratencs a Lleida i de la victòria de l’equip de Sergio Fernández com a visitant 0-3 a la pista del Pintures Planell Igualada.

La igualtat es manté per assolir una de les dues places que donen dret a disputar les fases d’ascens a Primera Nacional, amb CTI Balàfia Vòlei, CV Sant Boi, Vikings Vòlei Prat i CV Estructures Olot separats en només vuit punts.