HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

El CVB Barça es penja el bronze en el Campionat d’Espanya infantil

26/05/2014 - 28/05/2014

Per quart any consecutiu el volei català pot presumir de sumar en el Campionat d’Espanya infantil femení alguna medalla. El CVB Barça va mantenir diumenge aquesta tradició penjant-se del coll la medalla de bronze després de vèncer en el tercer i quart lloc del campionat a l’Adriano Voley sevillà per 3-1.

L’equip blaugrana completa així una magnifica temporada on ha sigut l’absolut dominador de la competició a Catalunya on no ha cedit cap derrota en les dues fases de competició i que va arribar fins a semifinals de l’estatal de clubs amb una bona dinàmica de joc i resultats, topant-se en les semifinals de dissabte amb un Getxo que disputava com a club per primera vegada en la seva història unes semifinals d’un Campionat d’Espanya.

Les catalanes dirigides per Xavi Perales no van tenir el dia dissabte a la tarda i van acabar perdent 0-3 davant les basques, tenint encara una darrera oportunitat de pujar al podi del torneig i acabar la temporada amb una victòria davant les sevillanes, botxí del CV Sant Cugat en la segona fase de l’1 al 12, com així va ocórrer, acompanyant en el podi del torneig al campió Elche CF Salesianos i el subcampió Getxo.