HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

La selecció catalana cadet femenina, brillant medalla de plata a Valladolid

28/04/2014

Segueix la bona trajectòria de Catalunya en el torneig cadet femení del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques, on des de 2008 no baixa del podi. L’equip dirigit a Valladolid per Arseni Llenas i Ivan Silverio va proclamar-se subcampió de la categoria després de perdre la final davant Galicia per 3-1.

En un dels clàssics ja d’aquesta categoria en l’estatal de seleccions, Galicia va venjar-se de la derrota soferta el juliol passat, i en la mateixa pista del Pisuerga de Valladolid, assolint el títol de campiones d’Espanya com també va passar a Cartagena el 2011, on la selecció catalana cadet femenina va haver de conformar-se amb la medalla de plata.

Catalunya va dur una bona trajectòria durant la primera fase de grups, arribant invicte a l’encreuament de Quarts de Final davant una sorprenent Extremadura que es va convertir en la gran revelació d’aquest campionat, desfent-se en l’encreuament de grups preferents de la potent Andalusia i posant en molts problemes la selecció catalana en Quarts de Final, la qual va haver de vèncer en el tie-break a les extremenyes per arribar novament a les eliminatòries decisives per les medalles.

A semifinals va ser on la selecció catalana va realitzar el seu millor joc i va superar 3-1 la Comunitat Valenciana, arribant a una nova final com a les darrers cinc edicions d’estatal de seleccions, però perdent aquesta vegada la possibilitat de pujar al calaix més alt del podi, en trobar-se una bona selecció gallega.