HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

Dues plates dels equips catalans als Campionats d’Espanya

06/05/2019

Els equips catalans han finalitzat aquest diumenge la seva participació als Campionats d’Espanya juvenils que s’han celebrat a Castelló de la Plana, en categoria femenina, i a Soria, en categoria masculina. El Barça CVB femení i el Tarragona SPSP, han tornat a casa amb la medalla de plata. Els altres quatre equips catalans en competició també han tingut bons resultats.

El Barça CVB torna a pujar al podi del campionat espanyol de categoria juvenil. L’any passat aconseguia la medalla de bronze, i aquest ha estat la de plata després de perdre per 3-1 (22-25,25-15, 25-16 i 25-20) la final disputada contra l’Alcobendas a la ciutat Esportiva de Castelló. A semifinals, les blaugrana es van desfer de l’IBSA CV CCO 7 Palmas, campió del 2018. Amb aquesta final, en sumen tres en els últims cinc anys.

També en categoria femenina destaca la cinquena plaça aconseguida pel DSV CV Sant Cugat, després de vèncer per 3-0 a l’Omniprint Cide. El Voleibol Sant Just va finalitzar la competició en onzena posició i el  CV Vall d’Hebron en la dotzena després de jugar el derbi català del torneig.

Bones noticies també en la branca masculina gràcies a la medalla de plata que han aconseguit els jugadors de Vlado Stevovski aquest diumenge al campionat espanyol que ha tingut lloc a Sòria. Els cooperativistes del Tarragona SPSP van perdre a la final per 3-0 (25-21/25-19/28-26) contra el Xàtiva després d’haver superat a semifinals al Manacor. D’altra banda, el Barça Voleibol masculí ha finalitzat la competició en la posició tretze.

Els equips catalans posen de relleu la bona dinàmica del voleibol català després de millorar els resultats de l’any passat, on la millor posició va ser la del Barça  CVB femení que va acabar tercer, les de Sant Cugat repeteixen resultat, però la resta de conjunts femenins han entrat tots entre els 16 millors d’Espanya, mentre la temporada passada es va fer una dissetena i una vint-i-tresena plaça. Els dos conjunts masculins que van anar l’any passat al campionat d’Espanya van finalitzar en la desena posició, el Barça Voleibol, i en la tretzena, el CV Sant Martí.