HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

El CV Vall d’Hebron és equip de Superlliga 2

02/05/2019 - 05/02/2019

El Club Voleibol Vall d’Hebron ha aconseguit l’ascens a Superlliga 2 aquest passat cap de setmana a la fase final de Primera Divisió Nacional que s’ha disputat al pavelló Olímpics de la Vall d’Hebron. El club barceloní ha quedat segon a la fase després de perdre davant el CV Sayre Décimas, també classificat per l’ascens. L’altra equip català en competició, el Barça CVB va acabar la competició en cinquena posició.

L’equip de la Vall d’Hebron, entrenat per David López, president també del club que ha organitzat la fase final, ha acabat en segona posició, plaça que permet a les catalanes ascendir la propera temporada a la categoria de plata del voleibol espanyol. Les de la Vall d’Hebron van finalitzar primeres el triangular del grup A amb dues victòries davant el SAD Recuerdo i el CV Sanse.

A la semifinal, que van disputar amb el Molina Voley, les catalanes es van posar per davant en el marcador amb un primer set per emmarcar. Els dos següents els van decir a l’equip murcià, que va saber controlar el joc ofensiu del conjunt de David López. Però quan tot feia presagiar el pitjor, les catalanes van tornar a agafar les regnes del partit i van dominar en atac, sobretot amb la potencia de Walsh i Arranz. Finalment el set de desempat es va resoldre amb un 15 – 11 a favor de les catalanes que certificaven així l’ascens de categoria.

La gran final, disputada diumenge al migdia entre el CV Vall d’Hebron i el CV SAyre Décimas, primer classificat del grup B, es va decantar clarament per les canàries que van tancar el partit amb un 3-0 contundent al marcador. Els dos equips però ja tenien l’objectiu de l’ascens tancat després del triomf a semifinals. Tot i així, el joc desplegat per les canàries durant tota la competició va ser sublim, contundent i regular, cedint només dos sets al llarg del cap de setmana. Així, es van convertir en les justes vencedores de la fase final de Primera Divisió Nacional.

D’altra banda el Barça CVB va finalitzar la competició en cinquena posició. Va perdre els dos partits de la fase de grups, disputats amb les actuals campiones, les canàries del CV Sayre Décimas, i Molina Voley. En la lluita per la cinquena plaça van guanyar al CV Sanse en un ajustat i emocionant partit que es va resoldre al cinquè parcial. Al tercer calaix del podi van pujar les jugadores del SAD Recuerdo després d’un intens partit que també es va allargar fins al set de desempat amb el Molina Voley.

La propera temporada la categoria de plata del voleibol espanyol tindrà dos equips en competició, el CV Esplugues i el CV Vall d’Hebron. La jugadora MVP Iberdrola del campionat va ser l’atacant del CV Sayre Décimas, Liseth Vanessa Caicedo.