HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

El Voleibol Sant Just segon a la Superlliga Júnior

18/02/2019

El Voleibol Sant Just, entrenat per Mariano Singer, ha finalitzat segon a la Superlliga Júnior que s’ha disputat aquest passat cap de setmana a Guadalajara. El guanyador ha estat l'equip canari IBSA CV CCO 7 Palmas.Els sis equips catalans que hi han participat, dels 16 totals, han acabat entre les 10 primeres posicions a la classificació. La Superlliga Júnior es la competició per excel·lència del millor voleibol juvenil espanyol.

L’equip del Baix Llobregat arribava a la final després d’una competició excel·lent. La primera fase la va acabar com a líder del grup A després de guanyar tots els partits disputats amb només dos sets en contra. Més complicada va ser la classificació per semifinals, on va arribar al set de desempat amb l’Omniprint Ciutat CIDE.

El passi a la final el van jugar amb el RGC Covandonga. Un partit que començava plàcid per les de Sant Just quan es van posar 2-0 per sobre al marcador. Però les asturianes van saber capgirar el marcador i forçar el tie break. Un quart set nefast feia preveure el pitjor, però les de Mariano Singer van fer valer el seu bon joc per tancar amb un 15-9 el marcador. A la gran final el Voleibol Sant Just no va tenir opcions davant un potent IBSA CV CCO 7 Palmas que van guanyar amb claredat per 3-0.

El Barça CVB també va tenir opcions de pujar al podi. Va quedar fora de la final després de perdre amb les actuals campiones per 3-1. Un partit intens i molt disputat, on després d’anar perdent per 2-0 van estar a punt de forçar el tie break. En la lluita per la tercera posició amb el RGC Covandonga, el partit va seguir la tònica del dia anterior. Aquesta vegada la igualtat entre els dos equips va ser evident fins a l’últim punt del cinquè set, que va caure a favor de les asturianes i relegava a les blaugrana a la quarta posició.

En sisena posició van finalitzar les noies del DSV CV Sant Cugat, després de perdre la setena plaça en un ajustat partit amb el CV Haris. Vuitè va finalitzar el CV Premià de Dalt Maresme, novens el CV Vall d’Hebron i en desena posició l’AE Carles Vallbona. El que col·loca als 6 equips catalans juvenils que han participat a la Superlliga Júnior entre els 10 millors d’Espanya. Destacar que l’equip campió, l’IBSA CV CCO 7 Palmas contava a les seves files amb la jugadora formada al CECELL i al Col·legi Claver, Itziar López.