HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

El CVB Barcelona aleví millor classificat català al Campionat d’Espanya

30/06/2017

Un total de 6 equips catalans van participar el cap de setmana passat al Campionat d’Espanya aleví que es va disputar a Valladolid. El CVB Barça, va ser l’equip millor classificat en categoria femenina, acabant la competició en novena posició d’un total de 32 equips inscrits. Els jugadors del FC Barcelona, van acabar la competició en dotzena posició, sent l’equip català masculí millor classificat.

El conjunt aleví femení del CVB Barcelona, repetia participació al Campionat d’Espanya després de revalidar el títol de Campió de Catalunya de la última fase. L’equip, entrenat per Jose Beneyto va finalitzar la competició en una meritòria novena posició. El segon equip femení classificat per disputar el títol estatal va ser el CV Esplugues, que aconseguia el bitllet a Valladolid després de proclamar-se campió de la fase regular la lliga aleví catalana. Les d’Esplugues han acabat en 19ena posició d’un total de 32 equips participants, provinents d’arreu del territori espanyol.

Pel que fa al campionat masculí, on participaven quatre equips catalans, el millor classificat va ser l’equip del FC Barcelona finalitzant en dotzena posició. Molt a prop, acabaven la competició els alevins del CN Sabadell, que poques setmanes abans s’havien proclamat campions de Catalunya de lliga aleví masculina catalana. Els altres dos equips que formaven la delegació catalana a Valladolid van ser l’EIC Salou, vint-i sisè classificat, i el CV Andorra, penúltim.