HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

Segona victòria del DSV CV Sant Cugat a Superlliga

19/12/2016

El DSV CV Sant Cugat ha sumat la segona victòria de la temporada en un partit d’infart al Pavelló Municipal de Valldoreix. Un resultat important davant el Feel Volley Alcobendas que mostra la millora de joc de les vallesanes. Cap dels dos equips catalans ha aconseguit situar-se al capdamunt de la taula i classificar-se per la Copa de la Reina.

Les noies de Rafa Ruiz han tornat a demostrar que, poc a poc, van agafant el ritme de la Superlliga i ja no només planten cara als seus rivals, sinó que són capaces de derrotar al cinquè classificat de la categoria en un partit èpic. El primer del sets va anar a parar a mans del Feel Volley Alcobendas que va tenir un joc més sòlid i continu. Al segon parcial tampoc van aconseguir entrar en el partit i van acabar perdent per 13-25, el que presagiava una nova derrota.

Però les catalanes van concentrar-se en mostrar el seu millor joc i ja res les va poder aturar. Així, amb intensitat i lluitant contra l’adversitat, van aconseguir capgirar el marcador en més d’una ocasió i endur-se el tercer i el quart set. El tie-break forçat per les de Rafa Ruiz va fer vibrar al pública present. Tot i començar amb un parcial de 1 a 5, no van llençar mai el partit i van acabar empatant a 11 i posant-se de nou davant al marcador. Finalment es van endur el partit guanyant el set 15-13.

Amb aquesta victòria, el DSV CV Sant Cugat suma la confiança necessària per seguir acumulant victòries a la recent estrenada categoria. Tampoc l’altre equip català a Superlliga, el CVB Barcelona, ha aconseguit classificar-se per la Copa de la Reina i acaba en setena posició aquesta primera volta. Les d’Adrián Fiorenza podrien haver aconseguit una plaça a la Copa en cas d’haver sumat els 3 punts aquest cap de setmana a Madrid, però van caure a la pista del que serà amfitrió de la fase final de la Copa SM La Reina, VP Madrid, per 3-1, quedant fora de la cita copera de Leganés.