Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

Gran cinquena plaça del CV Sant Pere i Sant Pau a Almería sumant només una derrota al torneig

01/05/2016

El CV Sant Pere i Sant Pau es va erigir en protagonista aquesta setmana a Almería en el Campionat d’Espanya juvenil masculí. Els tarragonins van ser dels equips que millor voleibol i proposta de joc van tenir al llarg del torneig, i només el fet de topar-se a la segona fase amb el CV Sant Martí va fer que els campions de Catalunya d’aquesta temporada no tinguessin oportunitat de lluitar per medalla en la competició.

El conjunt dirigit per Alek i Vlado Stevovski va realitzar un torneig magnífic, assolint la cinquena plaça final amb només una derrota en tot el campionat. els tarragonins van proclamar-se campions del grup de la primera fase, derrotant per 3-0 als seus rivals: Postres Reina Caravaca, UBE L’Illa Grau i Voleibol Dumbría.

Després d’una gran primera fase la ‘sort’ dels encreuaments va dictar que els dos representants catalans, entre els grans favorits per joc a lluitar pel títol, compartissin grup en la segona fase, amb el resultat favorable als barcelonins divendres a la tarda per 1-3, donant el pas a semifinals al conjunt de Paco Fernández.

Els tarragonins no van abaixar el cap i dissabte van seguir demostrant el seu bon nivell de joc per derrotar a CV Valencia i de nou als campions gallec de Voleibol Dumbria per embutxacar-se aquesta gran cinquena posició final. L'entrenador del conjunt tarragoní, Alek Stevovski va resumir la competició com "una experiència única i inoblidable per als jugadors perquè és la seva primera participació en un Campionat d'Espanya de clubs per a molts d’ells", ha assegurat que "a aquest grup li queda un any més de Juvenil i ens posem ja a treballar  per poder tornar l'any que ve a disputar aquesta competició i intentar millorar el resultat obtingut ". En referència als partits, Stevovski va dir que "els encreuaments en aquests campionats són molt imprevisibles, ens ha tocat un gran equip abans d'hora, però el nivell de joc que hem demostrat promet molt."