HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

Brillant CVB Barça, doble campió d’Espanya juvenil!

01/05/2016 - 03/05/2016

El CVB Barça torna a regnar en categoria juvenil. Les catalanes van proclamar-se diumenge al migdia a Alcobendas campiones d’Espanya derrotant en la final 3-0 al Professional Answer Alcobendas. Les travesses donaven com a favorites a les madrilenyes, però les actuals campiones d’Espanya, dirigides per Jordi Català, van realitzar un gran torneig, anant de menys a més i superant obstacles per tal d’assolir el segon títol consecutiu, repetint l’èxit de 1995 i 1996, quan el Winterthur CV Barcelona va proclamar-se també campió dos anys consecutius.

Les catalanes van acabar pujant per segon any consecutiu al podi a recollir la medalla d’or i la copa que les acredita com a campiones d’Espanya i dominadores de la categoria juvenil, en una cerimònia de trofeus en la que la lloretenca Anna Grima va resultar proclamar millor jugadora del torneig.

Les blaugrana van arribar a la segona fase del campionat dijous a la tarda, assolint la segona posició d’un grup on van derrotar a Universidad de Burgos (3-1) i CV La Calzada (3-0), patint la primera derrota 1-3 davant les sempre competitives IBSA CV CCO 7 Palmas. Una derrota que va fer que CVB Barça i DSV CV Sant Cugat compartissin grup en la lluita per una plaça a semifinals del campionat. Després de superar tots dos conjunts catalans a l’Emeve Lugo, el CVB Barça va acabar imposant-se en el duel clau a les santcugatenques, en un vibrant partit resolt al tie-break en favor de les blaugrana.

A les semifinals esperaven les campiones andaluses del Sancho Reebok Voley Jun, a qui van derrotar després de refer-se d’un mal primer set, per plantar-se a la gran final de la competició, completant un magnífic partit i derrotant davant el seu públic a les madrilenyes del Professional Answer Alcobendas, i poder tocar un any més la gloria del campionat.