HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

Setena plaça final per la selecció cadet en un torneig de nivell i molt parell

03/04/2016

Catalunya va acabar la seva participació dissabte al torneig cadet masculí del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques en setena posició després de vèncer en la lluita per aquesta plaça a la Comunitat de Madrid.

Els nois d’Alberto Toribio i Idaira Vega van combinar al llarg del torneig moments de gran joc amb d’altres que no que els hi van fer acabar lluitant per les posicions del cinquè al vuitè. L’enfrontament a Quarts de Final davant la campiona l’any passat a Valladolid, Regió de Múrcia, va començar amb un moment d’aquests de gran joc vistos per aquesta selecció al llarg del campionat, però en el partit clau per passar a jugar per les medalles van acabar perdent 1-3 davant l’equip amfitrió.

Catalunya va començar el torneig en un grup compartit amb la Comunitat Valenciana, finalment campiona i amb la qual va combinar moments de bon joc tot i perdre 1-3. Els catalans van debutar al torneig amb victòria 3-0 davant Aragó i en la última jornada decisiva de primera fase de grup que donava la classificació als Quarts de Final va derrotar 3-1 a Canàries.

Després de la derrota a Quarts de Final davant els amfitrions esperava Extremadura, amb qui novament va començar un partit de forma brillant però va acabar perdent el primer set per un ajustat 26-28, i els dos següents, per acabar el torneig en aquesta setena plaça després de superar el conjunt madrileny.