Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

Raksanyi-Plaza i Kliokmanaite-Palet s’imposen en la última prova Svatour Campionat de Catalunya 2015

31/08/2015

Platja d’Aro va acollir diumenge la darrera prova de l’Svatour Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2x2 d’aquest 2015. La vuitena prova del Circuit Català va proclamar vencedors en la popular localitat de la Costa Brava a Raksanyi-Plaza, en el quadre masculí, i Kliokmanaite-Palet, en el femení.

Alexandre Raksanyi i Francesc Plaza van fer-se amb el triomf en el torneig masculí. L’experimentada parella va derrotar en la final als joves Conrad Rovira i Ferran Serra, qui com a Empuriabrava van quedar-se amb la mel als llavis d’assaborir un triomf al Circuit Català de Vòlei Platja d’aquest estiu, en un podi que van completar Joan Bagan i Jordi Sagrera.

Pel que fa al torneig femení les grans vencedores van ser Erika Kliokmanaite i Maria Palet, qui han acabat l’estiu formant parella i obtenint grans resultats. La lituana i la catalana van vèncer en la final a Meche Arends i Marta Galceran que també acaben l’estiu en gran forma amb els bronzes obtinguts a Castelldefels i Castelló d’Empúries. El podi de Platja d’Aro el van completar les experimentades Rebeca Fernández i Carla Martínez.

L’entrega de premis va comptar amb la presència del delegat federatiu, Miguel Fuente, i del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Platja d’Aro, Antoni Botellé, tancant d’aquesta forma el Circuit Svatour Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2x2 2015, i ja esperant la gran Final Màsters que tindrà lloc el diumenge 6 de setembre a les instal·lacions del Club Nàutic El Masnou.